Roli Balaj, antrenor Şofronea: Ne era dor să jucăm pe puncte

Roli Balaj, antrenor Şofronea: Ne era dor să jucăm pe puncte

În acest sfârşit de săptămână se reia şi returul ligii a patra, după aproape patru luni de zile de pauză! O decizie care a fost criticată de mulţi dintre participanţii la această competiţie, având în vedere că judeţul nostru nu a avut parte de o iarnă grea iar terenurile au fost în stare bună. S-a ajuns la amuzanta situaţie în care partidele amicale din vară şi din iarnă sunt mai multe decât cele oficiale, jucate pe puncte! În plus, Asociaţia Judeţeană de Fotbal nu a stabilit nicio întâlnire cu cluburile înaintea reluării returului, lucru obişnuit până în această pauză.

Una din partidele de interes se va desfăşura sâmbătă, de la ora 15, la Şofronea. Formaţia gazdă va da piept cu Victoria Zăbrani, surpriza frumoasă a turului de campionat care ocupă în acest moment poziţia secundă. „Glumind, pot spune că şi în partidele amicale noi am avut acelaşi obiectiv ca şi în cele oficiale, adică evitarea promovării. Dar, vorbind serios, ne era dor să jucăm pe puncte. Trebuie să intrăm din nou în acest ritm în care ştim că sâmbătă jucăm un meci oficial, pe puncte. Avem parte de un început foarte tare, cu Zăbraniul, Curticiul, Pecica … Dar noi vrem să rămânem aceeaşi echipă frumoasă care vrem să ne facem treaba la fel ca şi până acum“, ne-a declarat Roli Balaj, antrenorul celor de la Aqua Vest

. „Întâlnim în prima etapă o echipă care cu siguranţă se gândeşte la promovare. Dacă ajungi acolo în vârf şi eşti atât de aproape de Pecica, e imposibil să nu te gândeşti că poţi termina pe primul loc. Chiar dacă ei nu spun răspicat că vor promovarea, anunţă că vor să câştige toate meciurile. Păi dacă fac aşa, înseamnă că promovează, nu? Pornesc ca favoriţi în meciul cu noi, dar şi alte echipe au fost la fel şi au pierdut. Eu spun sigur că nu vom pierde acest meci, nu ştiu dacă îl vom câştiga. Nu aşteptăm să ne viziteze nimeni de la Pecica să ne motiveze să facem un rezultat bun, nu asta ne interesează“, a mai punctat Balaj.

  1. Nu cred ca a devenit Roli antrenor..:)

    Raspunde
  2. Ai dreptate, antrenorul este Jan

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.