Declaraţia ȘOC a unui puşcaş marin american: „Am fost 17 ani pe Marte, m-am luptat cu extratereştrii”

Declaraţia ȘOC a unui puşcaş marin american: „Am fost 17 ani pe Marte, m-am luptat cu extratereştrii”

Un fost militar al marinei americane, cunoscut sub numele de căpitanul Kaye, susține că a petrecut 17 ani pe planeta Marte, luptându-se cu extratereştrii.

Bărbatul spune că există cinci colonii umane pe Planeta Roșie, iar în perioada petrecută acolo a luptat pentru apărarea acestora, întrucât marţienii ar fi vrut să preia controlul asupra planetei, scrie Daily Star.

Fostul militar a făcut parte dintr-o flotă spaţială cunoscută sub numele de „Forţa de Apărare a Pământului”, care recruta personal militar din ţări precum America, Rusia şi China.

El mai afirmă că antrenamentul pentru perioada petrecută pe Marte a avut loc pe Lună, dar şi pe satelitul planetei Saturn, Titan.

Ceremonia de pensionare a căpitanului Kaye a avut loc tot pe Lună, după 20 de ani de serviciu militar, printre invitaţi numărându-se fostul secretar american al Apărării, Donald Rumsfeld.

Foto: dailystar.co.uk

  1. HA ha, asta a jucat prea mult Starcraft:))) Macar sa scrieti la final ca e o gluma sau omul e pacient la spital ca altfel altii ca el chiar o sa creada:))

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.