O arădeancă din Sânmartin, şefa unei reţele de proxeneţi care acţiona pe teritoriul Franţei

O arădeancă din Sânmartin, şefa unei reţele de proxeneţi care acţiona pe teritoriul Franţei

O grupare infracţională organizată specializată în proxenetism a fost destructurată, luni, de ofiţerii Serviciului de Combatere a Criminalităţii Organizate Arad, sub coordonarea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Arad.
Oamenii legi au efectuat o percheziţie domiciliară în localitatea Sânmartin. Activităţile au fost desfăşurate în baza unei comisii rogatorii internaţionale a autorităţilor judiciare din Franţa.

„Investigaţiile privesc activitatea infracţională desfăşurată pe teritoriul Franţei de un grup organizat infracţional constituit din cetăţeni de naţionalitate română domiciliaţi pe raza localităţii Sânmartin, judeţul Arad, specializat în comiterea infracţiunii de proxenetism. Activităţile desfăşurate în cauză, au stabilit că liderul grupului, o arădeancă în vârstă de 45 de ani, pusă sub urmărire penală în Franţa, ar fi primit sume importante de bani de la mai multe prostituate, bani pe care ulterior i-ar fi transmis prin organisme de transfer bancar, familiei  din localitatea Sânmartin”, precizează purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Arad.

În cauză, autorităţile judiciare franceze au identificat cinci prostituate din judeţul Arad, care practicau prostituţia în folosul grupării, pe teritoriul statului francez.

În cadrul percheziţiei domiciliare efectuate de poliţiştii arădeni, au fost ridicate în vederea cercetărilor mai multe înscrisuri care constituie mijloace materiale de probă. De asemenea, a mai fost indisponibilizat în vederea instituirii măsurii asiguratorie a sechestrului, un autoturism de lux marca Audi A8 S Line Quattro, achiziţionat de unul din membrii grupării, în valoare de aproximativ 25.000 de euro.

  1. In Sanmartin pana in 1989 erau 95% nemti si 5% tigani, acum sunt 5% romani si 95% rromi.

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.