DEMISIA la UTA trebuie asumată mai sus! Balint n-a putut scoate mare lucru dintr-o echipă șubredă (VIDEO)

DEMISIA la UTA trebuie asumată mai sus! Balint n-a putut scoate mare lucru dintr-o echipă șubredă (VIDEO)

Fără doar și poate, nimeni nu se aștepta la minuni în jocul de la Ploiești, unde UTA s-a deplasat cu o echipă incompletă, cu mulți titulari suspendați sau accidentați.

Practic, antrenorul Laszlo Balint nu a avut de unde alege în încropirea primului 11, astfel că a improvizat atât cât a putut și cât i-a permis lotul de jucători pus la dispoziție de conducerea clubului (dacă poate fi numită așa!). În aceste condiții, deznodământul partidei era oarecum previzibil iar fluierul final nu a făcut decât să consființească încă o înfrângere în dreptul „Bătrânei Doamne”. O înfrângere care o țintuiește pe UTA pe locul direct retrogradabil pe care, de altfel, a lăsat-o fostul staff tehnic, cel căruia aceeași conducere a clubului i-a permis prea mult să se joace cu cel mai important brand al Aradului.

Balint, adus în chip de salvator, are o misiune grea la cârma echipei – care are nevoie urgentă de întăriri de calitate, peste nivelul actualului lot –, în încercarea de a mai salva ceva dintr-un sezon ce pare compromis total. Numai că întărirea lotului cu jucători care să poată scoate căruța la liman, care să joace bine din prima, costă bani. Bani pe care clubul nu-i are din cauza faptului că a refuzat grupul de investitori care ar fi putut aduce acea infuzie de capital care să facă diferența între mediocritate (de fapt, dezastru!) și un obiectiv demn de o fostă (de șase ori!) campioană.

În aceste condiții, UTA ocupă în continuare penultimul loc în clasament iar perspectivele sunt din ce în ce mai sumbre.

Vezi mai jos cele mai imprtante faze ale partidei:

Rezumatul partidei:

  1. Sa va fie clar, acest gunoi numit Meszar vrea sa retrogradeze UTA ca sa nu o cumpere nimeni. Precis Meszar fara banii ce-i castiga la club ar muri de foame si de aceea tine cu dintii ca el sa conduca UTA. Oare el nu crede ca intr-o zi aradenii se vor satura si-l vor vizita sa-i dea buna ziua?

    Raspunde
    • Adevarat! Sandor,Attila si altii nu sunt decat niste paraziti politici, fara veo meserie, care se tot lipesc de cate o echipa (nu conteaza de unde si de ce sport) care vremelnic are buget ce poate fi tepuit.

      Raspunde
  2. Meszar e la cheita lui Falca si a celorlalti politruci care il sucesc cum vrea muschii lor. sigur vom retrograda ca acestia nu au nevoie la anu si in 2024 de 10000 de oameni care sa-i injure nonstop, acesta e adevarul din pacate.

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.