Un arădean și-a transformat BMW-ul în „rachetă”! Ce viteză a reușit să atingă

Un arădean și-a transformat BMW-ul în „rachetă”! Ce viteză a reușit să atingă

Un arădean și-a transformat BMW-ul în „rachetă”, circulând cu o viteză uluitoare pe Autostrada A1.

Mașina acestuia a fost surprinsă de radar deplasându-se cu 270 km/h între localitățile Arad și Nădlac.

Potrivit polițiștilor, „a fost depistat pe Autostrada A1 la km. 573, sensul de deplasare Arad – Nădlac, un autoturismul rulând cu viteza de 270 km/h, cu 170 mai mult decât limita maximă admisă pe acest sector de drum (limitat la 100 km/h). Conducătorul autoturismului, un arădean de 25 de ani a fost sancționat contravențional cu amendă în valoare de 1305 lei, fiindu-i suspendat dreptul de a conduce vehicule pentru o perioadă de 120 de zile”.

Recomandăm conducătorilor de vehicule să respecte limita legal admisă de viteza, să pastreze o distanță de siguranță față de vehiculul din față, să utilizeze luminile de întâlnire când circula pe autostradă și să manifeste atenție sporită în conducere pentru a ajunge în siguranță la destinație”, mai precizează oamenii legii.

De remarcat, că sâmbătă polițiștii din cadrul Brigăzii Autostrăzi – Biroul de Poliție Autostrada A1 Deva – Nădlac au desfășurat activități pentru creșterea gradului de siguranta rutieră, acționând pe tronsonul de autostradă Pecica – Nădlac.

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.