Deputaţii Căprar, Tripa şi Todor l-au FAVORIZAT pe Falcă

Deputaţii Căprar, Tripa şi Todor l-au FAVORIZAT pe Falcă

Pare greu de crezut, dar totuşi s-a întâmplat: Cei trei deputaţi arădeni ai PSD, Dorel Căprar, Florin Tripa şi Adrian Todor, l-au favorizat pe Gheorghe Falcă, primarul liberal al Aradului, prin votul pe care l-au dat în Parlament.

Cei trei, alături de Peter Farago, deputatul UDMR de Arad, au votat joi împotriva adoptării unui proiect de lege care prevedea revenirea la sistemul alegerii primarilor în două tururi de scrutin.

Prin votul lor, deputaţii social-democraţi şi udemerişti îi favorizează pe primarii aflaţi în funcţii, care au toate şansele ca la alegerile din 2020 să mai câştige un mandat. PSD, care are cei mai mulţi primari din ţară, încearcă astfel să-şi conserve poziţia în administraţie, chiar dacă menţinerea actualului sistem, cu alegerea dintr-un singur tur, îi avantajează şi pe adversarii politici, cum este cazul Aradului, unde primarul este liberal.

  1. Degeaba, trebuie să îl și votăm pentru asta. Contracandidatului îi va fi foarte ușor; sunt suficiente 2-3 clipuri cu starea jalnica a centrului orașului pentru a arăta cât de bine este gospodărită „circumpriscpția electorală”.

    Raspunde
  2. la cat sunt de idioti aradenii asta iese primar si daca nu candideaza

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.