Deputatul Claudia Boghicevici, alături de copiii din Turnu

Deputatul Claudia Boghicevici, alături de copiii din Turnu

Pentru a marca Ziua Copilului, deputatul PNL Claudia Boghicevici a ales să organizeze în acest an, alături de Primăria Pecica și Biblioteca Județeană „A.D. Xenopol”, o acțiune pentru copii în localitatea Turnu.

Astfel, cei mici s-au bucurat de locația oferită de Asociația „Pro Pir Kult”, unde există o expoziție foarte frumoasă de obiecte vechi tradiționale românești, maghiare și sârbești (asociația are ca obiect de activitate organizarea evenimentelor culturale și promovarea obiceiurilor tradiționale).

În cadrul acțiunii, copiii au participat la ateliere de creație origami și figurine din hârtie și au ascultat povești despre înţelepciune. De asemenea, fiecare copil a primit, la sfârșitul evenimentului, o carte, o diplomă și un cadou.

Tot în cadrul acestei acțiuni, Claudia Boghicevici și ceilalți organizatori au donat bibliotecii din Turnu cărți pentru completarea fondului de carte.

„Ziua de 1 iunie este mereu specială, atât pentru copii, cât și pentru părinți, iar în acest an am ținut să fiu alături de copiii din Turnu într-o acțiune în care am promovat și valorile cărților, poveștilor și ale obiceiurilor tradiționale. Este important ca aceste valori fie cât mai apropiate de copii, pentru a-i sprijini în dezvoltarea lor ulterioară și mă bucur că prin acțiunea noastră am reușit să aducem bucurie pe chipurile acestora. Le mulțumesc Primăriei Pecica, Bibliotecii Județene «A.D. Xenopol» și Asociației «Pro Pir Kult» pentru sprijinul acordat în organizarea acestei acțiuni pe care cu siguranță o vom repeta și în alte localități”, a declarat deputatul liberal Claudia Boghicevici.

La rândul său, Marinela Petrean, reprezentanta Primăriei Pecica la această acțiune, a subliniat importanța unor asemenea acțiuni educative pentru dezvoltarea copiilor. „Sunt foarte mulțumită că acțiunea organizată de Primăria Pecica împreună cu doamna deputat Boghicevici și cu Biblioteca Județeană a fost un real succes în Turnu. Astfel de acțiuni îi încântă și îi ajută deopotrivă pe copii, pentru că intră în contact cu lumea cărților și a poveștilor într-o manieră potrivită pentru vârsta lor. A fost un mod foarte plăcut de a sărbători Ziua Copilului”, a declarat Marinela Petrean.

poza turnu postare 2 poza turnu postare 1

  1. Faceti linistiti reclama d-nei deputat.Poate are noroc si mai prinde un mandat ca sa poata injumatatii la loc alocatia marita de la intai iunie.

    Raspunde
  2. Felicitari doamna Boghicevici.Ne bucuram ca exista o persoana ca dvs care promoveaza cartile si obiceiurile traditionale in randul copiilor. Doamne ajuta sa prindeti cat mai multe mandate .

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.