Deputatul Claudia Boghicevici: Victoria lui Klaus Iohannis este o sărbătoare a democraţiei

Deputatul Claudia Boghicevici: Victoria lui Klaus Iohannis este o sărbătoare a democraţiei

„Dincolo de victoria extraordinară şi fără drept de apel a lui Klaus Iohannis, alegerile de ieri au un învingător detaşat: poporul român doritor de democraţie. Ieri am avut cea mai mare prezenţă la vot din ultimii 18 ani. Asta înseamnă că de la marea victorie din 1996 a opoziţiei democratice împotriva PDSR-ului continuator al PCR, nişte alegeri prezidenţiale nu au mai stârnit atâta conştiinţă civică. Este semnalul clar că românii s-au săturat de comunişti şi de cei care îşi doreau ca prin Victor Ponta să impună un regim discreţionar de putere în România. Privesc cu speranţă şi încredere momentul istoric de ieri, pentru că ne poate duce spre un «mâine» aşa cum ne dorim, european, occidental. Democraţia românească a învins din nou, iar tinerii şi românii care muncesc în străinătate în special au dovedit că le pasă de cum este construit viitorul în ţara noastră”, a declarat, luni, deputatul Claudia Boghicevici.

Deputatul arădean aminteşte că aceste alegeri prezidenţiale au fost marcate de „modul ruşinos în care Ponta şi PSD au derulat întreaga campanie electorală, dar şi de încercarea acestora de a îngrădi dreptul constituţional la vot al românilor din diaspora”.

„Această sărbătoare a democraţiei nu putea fi posibilă dacă PSD şi Ponta nu arătau dispreţul deplin pentru categorii întregi de români cărora li s-a îngrădit dreptul constituţional la vot. Ce au făcut Ponta şi PSD împotriva românilor care muncesc din greu în străinătate şi care prin contribuţiile lor anuale de 5-6 miliarde euro la buget sunt cei mai importanţi investitori «străini», este o ruşine naţională, un motiv suficient pentru a fi debarcaţi de la putere. Imaginile cu zecile de români din diaspora stând la cozi inumane ca pe vremea comunismului pentru a-şi exercita dreptul la vot au făcut înconjurul Europei şi reprezintă o pată imensă pe obrazul actualei guvernări. Aceşti români merită tot respectul nostru pentru ceea ce au făcut şi fac pentru noi, cei care am rămas în ţară. Noul preşedinte Klaus Iohannis îşi va respecta promisiunea de a susţine o lege pentru votul prin corespondenţă pentru românii din străinătate. Rezultatul final al votului arată clar că actuala guvernare şi simbolul său de minciună şi dispreţ Victor Ponta sunt compromişi. Ponta şi PSD au pierdut legitimitatea morală de a mai conduce România după ce şi-au bătut joc în ultimul hal de 3,5 milioane de români care muncesc în străinătate şi după ce au fost sancţionaţi de votul masiv al românilor. Victor Ponta trebuie să îşi dea demisia din fruntea Guvernului, la fel ca şi miniştri precum Teodor Meleşcanu care şi-a bătut joc de românii din străinătate sau de miniştri ca Rovana Plumb şi Ioana Petrescu care şi-au permis în această campanie să se transforme în agenţi electorali ai lui Ponta, fâcând din bugetul României puşculiţa de campanie a premierului. Această revoluţie a votului de ieri ne dă speranţa că românii nu vor permite niciunui preşedinte şi niciunui guvern să deraieze de la direcţia europeană a ţării. Vreau să le mulţumesc cu această ocazie tuturor tinerilor care au mers ca niciodată în număr impresionant la vot, tuturor românilor care au crezut în schimbare şi în Klaus Iohannis şi tuturor militanţilor ACL care nu şi-au pierdut niciodată speranţa în victoria forţelor binelui”, a declarat Claudia Boghicevici.

Totodată, Claudia Boghicevici le mulţumeşte tuturor arădenilor care s-au mobilizat din nou pentru susţinerea valorilor dreptei şi îi asigură că mesajul lor va fi ascultat de noul preşedinte Klaus Iohannis. „La Arad am demonstrat din nou că dreapta unită reprezintă voinţa cetăţenilor şi că un PSD arogant, corupt şi sfidător nu va găsi niciodată aderenţi aici. Am obţinut aproape 66% din voturile arădenilor, adică două treimi din electoratul arădean i-au acordat încrederea lui Klaus Iohannis şi echipei ACL care l-a susţinut. Aradul în particular şi Ardealul în general au dovedit încă o dată că ştiu să se mobilizeze pentru binele ţării şi că vor lupta mereu până la capăt pentru a nu lăsa România pe mâna Stângii nereformate, continuatoare a comuniştilor”, a conchis Claudia Boghicevici.

  1. In ultima fraza ai luat-o pe ulei rau. Noi aradenii am obtinut 66% si nu ACL, 2/3 din aradeni NU l+au sustinut pe Iohanis in mod special ci au votat impotriva statului abuziv si IN NICI UN CAZ aradenii nu i-au acordat incredere ACL ca ACL nu este altceva decat toto o turma de spagari, frustrati in goana dupa recunoastere publica, niste sociopati jenanti, incompetenti, niste politruci ordinari …. la fel ca cei impotriva carora s-a votat cu 66% la Arad.
    La Arad statul abuziv este este Falca si trupetii de rahat din jurul sau. Degeaba incercati prin mesaje de cacat sa manipulati, sa acreditati ideea ca cei care au votat impotriva lui Ponta ar fi de partea lui Falca sau a ACL. Jegul uman incepe sa deranjeze indiferent de carnetul de partid. … Poate pricepeti si voi ceva?!

    Raspunde
    • O observatie pertinenta…..dar din pacate aradenii au suferit un brain wash serios. Altfel nu imi explic de ce au pus botul…

      Raspunde
      • prietene ,LASA-I sa se consuma pe basisti acum ca ei considera ca au castigat alegerile
        de fapt au nevoie de aproximativ 2 luni ca lumeaaaaaaaaa sa-si dea seama ca indiferent cine a castigat presidentiaele , cei care vor dicta sant de fapt . merkel si barac obama

        Raspunde
  2. aradean suta la suta 18 noiembrie, 2014, 3:04 pm

    „Aradul în particular şi Ardealul în general au dovedit încă o dată că ştiu să se mobilizeze pentru binele ţării şi că vor lupta mereu până la capăt pentru a nu lăsa România pe mâna Stângii nereformate, continuatoare a comuniştilor”!!!!
    Aceasta fraza e o realitate!
    Aradenii nu sunt comunisti!PSD=PCR!
    Aradenii nu”au pus botul”!
    Aradenii sunt oameni de onoare care taxeaza minciuna:JOS JUGUL COMUNIST DIN FUNCTIILE DE CONDUCERE DIN ARAD!
    NOI ACHITAM SALARILE COMUNISTILOR DIN SECTORUL DE STAT!
    ACESTEA AR TREBUI OCUPATE CONFORM COMPETENTELOR, NU PILELOR!

    Raspunde
    • Minte de gaina ce esti…Binele tarii ce l-ai votat e binele lui Blaga, Videanu , Basescu , Anastase si Udrea. Ti-am zis o data ca esti prost de puti

      Raspunde
      • aradean suta la suta 19 noiembrie, 2014, 10:24 am

        Din nou dati dovada de proasta crestere!
        Vi-am spus si va repet:sunt aradean,am studii universitare facute in anii ’70(atunci cand nu se intra pe baza de buletin la facultate)nu put pentru ca obisnuiesc sa ma spal zilnic si nu am nici o treaba cu cei enumerati de dvs.(observati va rog modul in care ma adresez)!
        Opinia mea(ca persoana care nu vizionez Antena 3)este ca presedintele ales este ceea ce i se putea intampla tarii mele mai bun!
        PSD=PCR prin urmare nu putea castiga copilasul de curte a regelui ILIESCU!
        Trist pentru cei care au crezut intr-o Romanie care se intoarce la anii ’80!

        Raspunde
      • Doar frustratii pot debita astfel de ineptii!
        Sunteti?

        Raspunde
    • Uraaa,uraaa,uraaaaaa….sculati voi oropsiti ai vietii, voi osândi ti la mooarte iar,sa fiarbaba-n inimi barbatia…..etc,etc….am sa solicit întărirea pazei la Mocrea, sa nu mai avem surprize de genul tău……

      Raspunde
  3. Klaus Iohannis : Ne-am luat tara inapoi

    Care tara domnule Klaus, cumva Transilvania?
    Ni s-a pregatit asta de ani buni.
    ” Însă cea mai valoroasă decoraţie a primit-o Klaus Iohannis de la Otto Schily, fostul mi­nistru de Interne al Germaniei, în ziua de 11.12.2007. Acesta l-a decorat pe primarul Sibiului, Klaus Werner Ioha­nnis şi pe suc­cesorul său la Ministerul de Interne, Wolfgang Schau­ble, din partea Societăţii Ger­mane! Decoraţia, cea mai înaltă distincţie din Germania, a fost înmânată pentru merite deosebite aduse Germaniei!!! Şi noi care credeam, ca nişte naivi, că Iohannis slujeşte România.”

    In plus un detaliu cel putin interesant e cel semnalat de Active News
    “ De altfel, doamna Merkel nu s-a putut abţine şi a lăsat şi un indiciu mai mult decât arogant: în scrisoarea de susţinere către Iohannis, aceasta a folosit sintagma Siebenburgen, referindu-se la Transilvania, adică vechea denumirea a provinciei. Doamna Merkel putea folosi cu uşurinţă cuvântul “Transsilvanien”, dacă nu chiar Rumanien, dar a preferat denumirea care se regăseşte pe vechea stemă a defunctului principat, una în care românii nu erau reprezentaţi. O altă coincidenţă?”

    Eu as spune. Sah mat, Romania.

    Raspunde
  4. aradean suta la suta 19 noiembrie, 2014, 10:27 am

    Bateti pasul pe loc domnule!
    TRIST!PSD=PCR
    Sigur vi-au zburat niste perne de sunteti atat de invelsunat!

    Raspunde
  5. Sa fim seriosi si sa recunoastem cine sunt acolitii lui Ponta:Vadim,Diaconescu Dan,Sarbu,Voiculescu,Ghita,Dragnea cu aronanta lui…
    Pai cu astia sa faci treaba?
    Doamne fereste!

    Raspunde
    • Ponta e in concediu!
      A obosit!
      Sa inteleg ca oboseste usor?
      Pai de ce a alergat catre presedintie?
      Banuiesc!Sa-i scape pe puscariasii de ca curte!

      Raspunde
  6. AR TREBUI SA VINA CEI DIN DIASPORA SA I-A TARA ACUMA INAPOI, CAT DESPRE ………….. ASTA DE BOGHICEVICI NU MERITA COMENTAT…

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.