Victor Ponta NU RENUNŢĂ la funcţia de PREMIER. Ce le pregăteşte celor din Diaspora

Victor Ponta NU RENUNŢĂ la funcţia de PREMIER. Ce le pregăteşte celor din Diaspora

Preşedintele PSD, Victor Ponta, a declarat, luni, într-o conferinţă de presă, că nu va renunţa la funcţia de premier.

„Aşa cum noi respectăm votul dat ieri, românii au votat în 2012 pentru o coaliţie de guvernare, un program de guvernare şi un Guvern care a încercat până acum să-şi facă datoria faţă de români şi ne-o vom face în continuare. Cât timp am sprijinul coaliţiei parlamentare, sunt hotărât să rămân în funcţia de prim-ministru şi să ducem până la alegerile din 2016 la îndeplinire programul pentru care am fost ales”, a declarat Victor Ponta.

El s-a arătat dispus să ducă mai departe actul de guvernare şi a afirmat că ACL nu are, în momentul de faţă, o coaliţie care să asigure „stabilitate”.

„Cred cu toată obiectivitatea că ACL, care e acum reprezentanta Opoziţiei, încă nu are o echipă guvernamentală, un program care să ne asigure stabilitate, predictibilitate şi dezvoltare. Intenţionez, deci, să continui actul de guvernare alături de PSD, UNPR, PC, UDMR şi PLR”, a spus Ponta.

„Nu se schimbă cota unică, nu se măresc taxe şi impozite. Avem un buget pentru 2015-2016 de pregătit”, a mai spus Ponta.

Legislaţie nouă pentru votul din Diaspora
Referitor la votul din diaspora, liderul PSD a susţinut că se simte nevoia unei legislaţii noi. „Este evident că România are nevoie de o nouă legislaţie şi o nouă logistică privind votul compatrioţilor noştri din Diaspora. Aproape 400.000 de români au votat ieri. Dacă va exista un acord cu ACL, vreau să facem o comisie parlamentară şi, la începutul lui 2015, să elaborăm legislaţia care să asigure participarea la vot a tuturor românilor din ţară şi din Diaspora”, a spus Ponta.

Împotriva amnistiei şi graţierii
Premierul s-a referit şi la mesajul pe care electoratul l-a transmis PSD şi a spus că membrii coaliţiei guvernamentale vor respinge definitv, în Parlament, Legii amnistiei şi graţierii.

„Primul mesaj pe care trebuie să-l dăm e chiar mâine, la Camera Deputaţilor. Mâine, toţi cei din coaliţie vom vota pentru respingerea definitivă a Legii amnistiei şi graţierii şi pentru încuviinţarea cererilor justiţiei. E un prim mesaj că am înţeles ce ne-a transmis electoratul ieri”, a declarat Victor Ponta.

Premierul a transmis un mesaj către alegătorii săi: „Vreau să le transmit celor peste 5 milioane de români care m-au votat că sunt foarte onorat de sprijinul lor, mă simt foarte obligat de ei, voi încerca să-i apăr, să-i reprezint şi să-i protejez.”

„Mi-am dorit cel mai mult ca preşedintele şi premierul să lucreze împreună pentru ţară. Eu pot face lucrul acesta, cred că va putea să-l facă şi domnul Iohannis”, a mai declarat Victor Ponta.

  1. Ultima scena…….,
    dosarul presedintelui …., ALES DE POPOR…
    era un subiect ascuns….din teza de doctorat a lui “poanta…
    http://www.digi24.ro/Stiri/Digi24/Actualitate/Justitie/Dosarul+de+incompatibilitate+al+lui+Klaus+Iohannis+Inalta+Curte+

    DECI…, NOI ROMANII, TREBUIE SA NE SUPUNEM MEDIOCRITATII ….
    TUTUROR CURTILOR….DE APEL DE JUDECATA….DE DE DE …..
    IAR INFRACTORUL IN PLINA ACTIUNE ….SA-L APLAUDAM…,
    PE ” POANTA””
    TU’VA DUMNEZEII VOSTRI DE MAGISTRATI… JUDECATORI SI PROCURORI..
    NU NE ESTE DE AJUNS CA IN STRAINATATE MANCAM „GUNOI….pentru tara noastra…vazuti ca oameni din lumea-7-a?
    MAI TREBUIE SI VOI CEI DE-A CASA MANJITI DE CALIMARI SI INTERESE…,
    SA FUTETI IN CONTINUARE O VIATA MAIASTRA…,!!!
    DAR NU VA VINE RANDUL???…..
    TERMENELE, JUSTIFICARILE,DATELE EXACTE,,PROCEDURILE,EXTRAORDINARUL DREPT DE APEL!!!, TOATE SISTEMELE IMPOSIBILITATILOR DE „NEGAREA A NEGATIEI…NEGATIV NEGATE NEGAND NEGARILE NEGATIV….NE………..

    PROSTUL……ROMANUL-ZIS MAFIOT….PANA NU-I SI FUDUL….NU-I PROST DESTUL…..
    UNDE V-A STAT CAPUL PANA ACUM?….JUDECATORILOR…?
    SAU POANTA””….va pus pe toti la RAND….?
    DUMNEZEII MAMELOR VOASTRE!!!!

    Raspunde
    • esti dus rau…..mai viziteaza un psihiatru in loc sa meri la puf sau in loc sa te dai mare cu 60 de euro in jeb can vii acasa de sarbatori….

      Raspunde
      • Bai Tonton tu bag seama ca esti un mucos care sta pe internet si defapt nu stie ce se intampla! Omu are dreptate si cred ca tu ai nevoie de psihiatru…morti matii de zdreanta cu parerea ta de 2 lei care nu ne intereseaza….paduche de 14 ani! Marsi cu ponta cu tot!

        Raspunde
        • Mai pune 30 pe langa aia 14…si p`orma mars de fa incest cu ma-ta , gunoi portocaliu. Dupa ce termini sa iei muie de la toti PSD-isti cacat cu ochi. Ce mormantu matii ai cu familia mea?

          Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.