Deputatul Dorel Căprar, cu un picior în PRM? Partidul îl laudă pentru patriotism

Deputatul Dorel Căprar, cu un picior în PRM? Partidul îl laudă pentru patriotism

Deputatul Dorel Căprar, care a contestat alegerile din PSD Arad și faptul că a fost exclus din partid, este curtat de Partidul România Mare.

Astfel, într-un comunicat de presă al PRM, deputatul Dorel Căprar a fost lăudat pentru intervenția sa în cazul românilor care stăteau la coadă să intre în țară prin Vama Nădlac.

„Evidențiăm încă o dată implicarea deputatului Dorel-Gheorghe CĂPRAR în constatarea la fața locului și semnalarea publică, în calitate de parlamentar, a situației romanilor, tratați în mod inacceptabil și umilitor la  Punctul de Trecere a Frontierei Nădlac și constatăm că doar domnia sa, dintr-un număr total de 469 de membri ai Parlamentului României, a manifestat interes pentru situația acestor conaționali ai noștri, aflați în dificultate. Pentru aceste motive, conducerea  Partidului România Mare, aduce în atenția tuturor cetățenilor României, necesitatea înnoirii clasei politice din  România, aceasta impunăndu-se ca urmare a constatării faptului că, dintr-un număr de 469 de parlamentari, persoane care conform legii, se află în serviciul poporului, doar un singur membru a fost prezent la serviciu și a demonstrat că-i pasă de problemele celor ale căror voturi i-au conferit statutul pe care îl deține”, se arată în comunicat.

Conducerea Partidului România Mare mai „constată că marea problemă actuală nu este dacă deputatul  Dorel-Gheorghe CĂPRAR a făcut sau face ceva pentru români, în calitatea sa de parlamentar, deși tinde să fie perceput drept simbol al patriotismului, chiar dacă doar își face datoria, ci aceea a celorlalți 468 de parlamentari care, din punct de vedere al interesului fată de problemele românilor, și-au demonstrat inutilitatea suportată financiar de către statul roman, în speță, de către noi toți, ca și contribuabili”.

Fost președinte al Organizației Județene PSD Arad, deputatul Dorel Căprar a fost înlăturat de la conducerea partidului după ce a câștigat alegerile pentru șefia filialei într-un mod considerat nestatutar de conducerea de la București a social-democraților. Alegerile s-au repetat, fiind câștigate de senatorul Mihai Fifor, care a devenit, astfel, președinte al Organizației Județene PSD Arad.

  1. LOCUL TAU ESTE LA PSD ,TRIMITE VINITURILE ACASA.

    Raspunde
  2. LA PUSCARIE CU CAPRAR .AR TREBUI BAGAT CU TRIPA .

    Raspunde
  3. Sacul și petica

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.