Deputatul Sergiu Bîlcea răbufnește: „Este o nedreptate şi o ruşine să investim atât de mult într-un stadion şi să avem o astfel de suprafaţă de joc”

Deputatul Sergiu Bîlcea răbufnește: „Este o nedreptate şi o ruşine să investim atât de mult într-un stadion şi să avem o astfel de suprafaţă de joc”

Deputatul liberal Sergiu Bîlcea a răbufnit după înfrângerea UTA-ei de la sfârșitul acestei săptămâni.

Bîlcea arată cu degetul spre colegii săi de partid, sub administrarea cărora la Arad s-a construit, așa cum se spune, „cel mai mic stadion în cea mai mai mare durată de timp”. Un stadion diferit de ceea ce era în proiect și cu multiple disfuncționalități, dintre care cea mai gravă este legată de calitatea gazonului.

„Ce gust amar, după UTA – FC Argeş… Un gust amar pentru că echipa ar fi putut câştiga acest joc chiar şi în inferioritate numerică… Dar şi pentru că s-a jucat pe acest noroi care trebuia să fie, de fapt, un gazon bun, în tradiţia Aradului… Cred că nu trebuie să acceptăm această situaţie şi să luăm urgent măsuri, pentru că este o nedreptate şi o ruşine să investim atât de mult într-un stadion şi să avem o astfel de suprafaţă de joc.
Proiectul UTA este serios, cred că poate să se dezvolte mai bine, dar pentru asta oraşul trebuie să fie aproape de club: să asigurăm finanţarea, să ajutăm echipa să crească. UTA este Arad şi nu trebuie să acceptăm nici noroiul, nici mediocritatea. Putem mai mult şi sigur vom face mai mult! Haide UTA, hai Aradul!”, a scris Sergiu Bîlcea pe Facebook, după UTA – FC Argeș (1-2).
  1. penelist nu pedelist 24 ianuarie, 2021, 12:50 am

    Cat tupeu trebuie sa ai ca sa mai si comentezi. Esti rusinea defunctului PNL
    PS
    Te-ai fript cu Drast. Nu-i pentru cine se pregateste, ci pentru cine se nimereste. Las ca te-a consolat botoxatu cu parlamentul

    Raspunde
  2. in campanie se poza cu stadionul si il lauda, acum trece la critici. cat tupeu!!

    Raspunde
  3. Alta-i problema lu serju-zis pupiloiu-budhighauu , influenta lui si a matracucii scade din ce in ce mai tare la PNL Municipiu , si e f. bine ! Bravo Bibart !

    Raspunde
  4. Ce cocalar imputit! Cum poate spune se suparata terenului cand el cu Falca au pus tara la cale. Au adus firme de doi bani si s-au pozat in campanie si acum critica. Chiar nu ti-e rusine ma cocalarule???

    Ati distrus orasul asta cu PNL si firmele de casa si acum aratati cu degetul. RUSINE!!!

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.