Încă NU mă VACCINEZ! Las locul meu VÂRSTNICILOR și celor cu BOLI CRONICE. O campanie de BUN SIMȚ marca NewsAr.ro

Încă NU mă VACCINEZ! Las locul meu VÂRSTNICILOR și celor cu BOLI CRONICE. O campanie de BUN SIMȚ marca NewsAr.ro

Instinctul de supraviețuire întunecă de cele mai multe ori rațiunea și anulează, aproape de fiecare dată, bunul simț, omenia.

Așa și cu vaccinarea anti-COVID, unde tineri, sănătoși și în putere au profitat de faptul că, prin natura serviciului, au fost încadrați la „domenii esențiale” (unele mai puțin esențiale, totuși), motiv pentru care nu au ezitat să se înscrie la imunizare, luând locul unor persoane care ar fi avut mai mare nevoie de vaccin, cum sunt vârstnicii sau cei care suferă de boli cronice.

Din acest motiv, ziarul nostru demarează o campanie prin care face apel la rațiune, bun simț, astfel încât puținele doze de vaccin (raportat la numărul populației) să ajungă în primă fază la cei care au nevoie vitală de ele: Cei cu boli cronice, vârstnici și cei care, la serviciu, sunt cu adevărat expuși, în pericol iminent de a fi infectați.

Noi, la NewsAr.ro, deși am primit invitația de a ne vaccina cu prioritate am refuzat-o, considerând că sunt alții care au mai mare nevoie. Și tu poți face la fel!

Imagine de Wilfried Pohnke de la Pixabay

  1. felicitari pentru aceasta inițiativa. bvo!

    Raspunde
  2. pacat ca nu sunt mai multi care sa faca asta sa le arate autoritatilor ca nu e corect. se vaccinat toti din institutiile de stat de parca ar fi cei mai in pericol. se vaccineaza cei de la apa canal care nu ies din birouri sau cei de la aeroport unde nu aterizeaza nici un avion etc. mai mare rusinea ar trebui sa le crape obrazul!!

    Raspunde
  3. ca de obicei se vaccineaza pilele si relatiile. nemurile si politicienii si cei de la stat care stau si nu fac nimic. tara cu oameni de cacat

    Raspunde
  4. s-o vaccineze prima pe Sosoaca

    Raspunde
  5. ma inclin! stima si respect!

    Raspunde
  6. […] Încă NU mă VACCINEZ! Las locul meu VÂRSTNICILOR și celor cu BOLI CRONICE. O campanie de BUN SIM… […]

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.