LOVITURĂ DURĂ pentru cei care s-au ÎNSCRIS la VACCINARE! Anunțul care dă peste cap programările a ZECI de MII de persoane

LOVITURĂ DURĂ pentru cei care s-au ÎNSCRIS la VACCINARE! Anunțul care dă peste cap programările a ZECI de MII de persoane

Valeriu Gheorghiță, președintele Comitetului Național de Coordonare a Activităților privind Vaccinarea împotriva SARS-CoV-2 (CNCAV), a anunțat că începând de mâine, 28 ianuarie 2021, se amână vaccinarea persoanelor care deservesc „activități esențiale”.

Amânarea, care va fi de 10 – 14 zile, afectează aproximativ 35.000 de persoane care s-au înscris deja la vaccinare.

La ora actuală, România are un deficit de 117.000 de doze de vaccin, drept pentru care începând cu data de 28 ianuarie se amână de la vaccinare toate persoanele programate care deservesc activități esențiale.

Valeriu Gheorghiță a precizat că în acest moment România are un deficit de 117.000 de doze de vaccin, motiv pentru care din data de 28 ianuarie se amână cu 10 sau chiar 14 zile toate persoanele programate care deservesc „activități esențiale” și care nu au boli cronice sau nu au mai mult de 65 de ani.

Reprogramarea se va face automat, în platformă.

Citește și:

Încă NU mă VACCINEZ! Las locul meu VÂRSTNICILOR și celor cu BOLI CRONICE. O campanie de BUN SIMȚ marca NewsAr.ro

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.