DESCOPERIRE INCREDIBILĂ făcută de un bărbat în DULAPUL BUNICII SALE. Ce ASCUNDEA bătrâna!

DESCOPERIRE INCREDIBILĂ făcută de un bărbat în DULAPUL BUNICII SALE. Ce ASCUNDEA bătrâna!

Perioadele de criză economică lasă urme adânci, iar unii – atunci când dau din nou de bani – se pun pe economisit. Nu este, însă, cazul unei bunicuțe din Statele Unite, care a crescut în timpul Marii Crize și a fost nevoită întotdeauna să facă economii.

La vârsta bătrâneții, când soțul ei a murit, i-a lăsat o mică avere, pe care femeia a decis că este timpul s-o cheltuiască.

Așa se face că peste 50.000 de dolari lăsați drept moștenire au fost cheltuiți de bătrână pe lucruri pe care niciodată până atunci nu și le permisese: haine, bijuterii și o mulțime de pantofi. Și-a trăit ultimii ani din viață fericită văzând că orice lucru și-l dorea, putea să devină al ei.

La doar câteva ore după ce a decedat, nepotul femeii a intrat în casă, i-a deschis dulapul și a rămas uimit de tot ceea ce aceasta adunase: neobișnuit de multe perechi de pantofi ticseau șifonierul.

colectiepantofi
Bărbatul a făcut imediat o poză și a postat-o pe Reddit.

Multe dintre perechile de pantofi aveau încă eticheta cu prețul, semn că nu fuseseră purtate.

„A crescut în timpul Marii Crize și întotdeauna fost nevoită să facă economii. Când bunicul meu a murit acum patru ani i-a lăsat vreo 50.000 de dolari, așa că s-a gândit să îi cheltuiască. A fost decizia ei, care a făcut-o fericită. Și-a luat pantofi, haine, bijuterii, lucruri pe care nu și le-a permis niciodată”, a explicat americanul în mesajul care însoțește fotografia.

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.