Pare o CASĂ OBIȘNUITĂ, dar după O NOAPTE petrecută aici li s-a SCHIMBAT VIAȚA! Ce SECRET ascunde clădirea

Pare o CASĂ OBIȘNUITĂ, dar după O NOAPTE petrecută aici li s-a SCHIMBAT VIAȚA! Ce SECRET ascunde clădirea

Un grup de tineri au petrecut o noapte în această casă, care din exterior nu are nimic deosebit. A doua zi cu toții au declarat că vor rămâne cu traume pe viață.

Proprietatea se află în Hull, Yorkshire și este considerată cel mai bântuit loc din Marea Britanie. Andy Yates, proprietarul casei, a încercat de nenumărate ori să o vândă sau să o închirieze, însă nimeni nu a rezistat mai mult de patru nopți. Astfel că s-a hotărât să profite și să facă o afacere din asta. El închiriază casa groazei cu 65 de lire sterline pe noapte pasionaților și vânătorilor de fantome.

Tinerii care au stat recent acolo au declarat că nu s-au așteptat să fie martori la asemenea fenomene paranormale. Majoritatea s-au simțit foarte rău de cum au trecut pragul, mulți au și vomitat. Unul dintre ei a fost lovit cu o minge în cap din senin, iar o fată a simțit cum este atinsă pe păr.

casa horror bantuita

Au văzut obiecte zburând prin casă și au auzit voci misterioase. Împreună cu tinerii se afla și o clarvăzătoare care a încercat să afle în cadrul unei ședințe de spiritism, cu ajutorul tablei Ouija, motivul pentru care există atât de multă energie negativă în acel loc.

Ea putut distinge sufletele a cinci persoane care nu și-au găsit liniștea, printre care trei copii, o femeie, precum și spiritul malefic al unui bărbat, care ar fi recunoscut că a ucis copiii și i-a îngropat în curte.

scari casa horror

Proprietarul s-a mutat din casă după ce, într-o zi, s-a dus dimineața în bucătărie și a văzut trei cuțite zburând deasupra unor farfurii.

Sursa: mirror.co.uk.

 

 

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.