Este MILIONAR, dar TRĂIEȘTE într-o dubă și se bărbierește cu TOPORUL. Care este MOTIVUL pentru care a ales această viață!

Este MILIONAR, dar TRĂIEȘTE într-o dubă și se bărbierește cu TOPORUL. Care este MOTIVUL pentru care a ales această viață!

Are bani de îi întoarce cu lopata, dar preferă să trăiască o viață simplă, într-o dubă în parcarea unui magazin Wal-Mart.

Nu este o persoană oarecare, ci un jucător de baseball promițător din Statele Unite.

Deși este cunoscut drept unul dintre cei mai buni aruncători din liga în care activează, iar acest lucru i-a adus de-a lungul anilor şi numeroase contracte de publicitate, Daniel Norris duce o viață simplă.

El a semnat în 2011 un contract cu o echipă din Toronto pentru care a primit un bonus de 2 milioane de dolari, însă, continuă să trăiască într-o dubă, pe care și-a cumpărat-o pe când era în liceu, după ce a semnat primul său contract de profesionist. De atunci, maşina este cel mai bun prieten al său. Cu ea merge peste tot, în ea doarme, își gătește și își face exercițiile.

Când ajunge la antrenament şi o parchează între maşinile de lux ale celorlalţi jucători, colegii îl îndeamnă să îşi cumpere ceva potrivit statutului său social. Pentru Norris, însă, viaţa pe care o duce este exact viaţa pe care şi-o doreşte.

„Maşina asta îmi dă libertatea de care am nevoie”, spune Norris. „E un lucru precum Yin şi Yang pentru mine”.

O zi normală din viața sa începe cu prepararea micului dejun la o plită portabilă, atunci când are la dispoziţie ingredientele necesare. Când îi lipseşte ceva, intră în magazinul aflat la doar câţiva metri distanţă și-și face cumpărăturile.

mag_danielnorris01_nw_1600x1000

Își face exerciţiile de dimineaţă şi apoi merge pe stadion. Un ultim lucru pe care îl face, înainte de antrenament, este să ia un topor pentru a-şi „tunde” barba. Nu foloseşte lame de ras, pentru că nu le vede rostul.

daniel-norris

Tânărul preferă să investească toţi banii şi să trăiască cu doar 800 de dolari pe lună – jumătate din salariul minim lunar oferit în Statele Unite.

„Prefer să trăiesc sărac”, povesteşte Norris. „Atunci când nu ai presiunea banilor, e mai uşor să te concentrezi pe muncă”.

Jucătorul recunoaște, însă, că nu ştie cât va mai putea duce acest stil de viaţă, pentru că presiunea pusă de cluburile profesioniste este foarte mare.

 

Sursa: thesportsfrappe.com

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.