DESCOPERIRE ȘOCANTĂ în Triunghiul Bermudelor! A ieșit la suprafață după 90 DE ANI

DESCOPERIRE ȘOCANTĂ în Triunghiul Bermudelor! A ieșit la suprafață după 90 DE ANI

Un grup de pescari a făcut o descoperire incredibilă în Triunghiul Bermudelor. A dispărut în urmă cu 90 de ani, iar acum a reapărut în mod misterios.

Bărbații au văzut plutind o navă ce părea abandonată. Și-au făcut curaj și s-au dus să o cerceteze.

Nu au găsit nici urmă de om, iar după starea în care era, și-au dat seama că este foarte veche. Unul dintre pescari a găsit jurnalul de bord al căpitanului și a realizat că aceasta nu era orice navă, ci vaporul SS Cotopaxi, dat dispărut în decembrie 1925. Acesta aparţinea companiei Clinchfield Navigation Company, ce deţinea colosul SS Cotopaxi în anii 20.

Misterul dispariției și reapariției în Triunghiul Bermudelor va rămâne însă, unul neelucidat, iar despre echipaj nu se știe absolut nimic.

cotopaxi

Sursa: consciouslyenlightened.com

 

 

  1. Pescari în triunghiul bermudelor?

    Raspunde
  2. pescuiau bermude .ha ha ha

    Raspunde
  3. …Daca vaporul era SS, era cu totul alta treaba ! Cautau nava, ‘domne, nu intelegeti mai nimic…

    Raspunde
  4. daa din ce draci de hirtie era jurnalul?dupa atat amar de stat in apa a putut fi citit ………….vreau si eu ,

    Raspunde
  5. Cea mai mare vrelajeala …

    Raspunde
  6. Wow, ce subiect interesant. Ha ha ha

    Raspunde
  7. DACA TOT .AU POSTAT .DESPRE ACEST TRIUNGHI AL BERMUDELOR .MAI OAMENI BUNI .ATATA GANDIRE AVEM SI NOI .CAT DE CAT GANDIM .DOAR PAI CINE POATE SA SE APROPIE DE ACEL LOC .EI NAU DEZLEGAT MISTERUL ASTA DE ANI DE ZILE .AVIOANE .VAPOARE .ANGHITITE .SIACUM SAU GASIT .CA AU DESCOPERIT .O EPAVA SAU ALTA NAVA .DECE DRACU NAU ZIS .AU IESIT EXTRATERESTI .SI ERA MAI SIMPLU .

    Raspunde
  8. „Și-au adunat curajul si s-au dus sa o cerceteze” ? Asta este exprimare in limba romană ? Si-au adunat curajul ? Aceasta este o exprimare ca a „anonimului” de mai sus, din comentariul căruia nu am înțeles nimic

    Raspunde
  9. Dupa 90 de ani au gasit jurnalul capitanului!? Din ce material este acel jurnal? Toata lumea stie ca, relativ la scurta vreme, pe toate suprafetele, fie ele netede sau zgronturoase, se depun scoici si alte viietati. Stimate redactie: ati postat articolul cu cinci zile mai devreme!

    Raspunde
  10. Minciuná m ai grosolaná de cát asta nu stiu dacá m ai ecxistá .Bulá povesteste poantele sale!

    Raspunde
  11. Bă și cum vaporul a ieșit de sub apă, așa pur și simplu.
    Ăla cântărește mii de tone, cine la scos la suprafață, Superman ? Titanicul de ce nu iese la suprafață sau el nu e așa de important ?

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.