DESCOPERIRE ULUITOARE făcută de o fetiță în Cheile Sohodolului. Zona s-a transformat în loc de pelerinaj

DESCOPERIRE ULUITOARE făcută de o fetiță în Cheile Sohodolului. Zona s-a transformat în loc de pelerinaj

Chipul lui Iisus Hristos și al Maicii Domnului pot fi distinse pe o stâncă de pe Cheile Sohodolului (județul Gorj). Prima care a observat minunea apărută în stâncă a fost o copilă de numai 8 ani, în timp ce se afla la plimbare în zonă.

Oamenii au rămas uluiți când au văzut cele două chipuri, iar zona s-a transformat în loc de pelerinaj.

Potrivit preotului de la biserica din comuna Runcu, Vasile Popescu, imaginea nu poate să reprezinte decât un semn bun. El spune că localnicii au mers la fața locului în număr mare pentru a vedea semnele care seamănă cu cele două icoane.

„Cine se uită cu atenție și știe icoana Mântuitorului Hristos o poate distinge, cine nu o știe trece fără să observe nimic. Chipurile au fost văzute de mai multă lume care trece pe acolo. Sunt peste apă, într-o stâncă pe care a curs apa de sus și calcarul fiind alb, apa a înnegrit partea aceea. Se poate distinge, am văzut și eu, se văd și ochii și fața, fața (Mântuitorului Iisus Hristos — n.r.) este albă, părul e negru. (…) Dumnezeu se arată în orice, îl poți vedea pe Dumnezeu în semenul de lângă tine. Și dacă e chipul lui Hristos nu poate să fie decât un semn bun”, a spus preotul Vasile Popescu.

Cheile Sohodolului se află în partea nordică a satului Runcu din județul Gorj, în Munții Vâlcan, la aproximativ 20 de kilometri distanță de municipiul Târgu-Jiu.

Imagini cu minunea de pe Cheile Sohodolului aici.

 

 

 

 

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.