DEZASTRU într-un cartier din Arad: Le-a ieşit „RAHATUL” în gospodării. Aşteptăm poze cu Tipei!

DEZASTRU într-un cartier din Arad: Le-a ieşit „RAHATUL” în gospodării. Aşteptăm poze cu Tipei!

Ca de obicei, în urma ploilor abundente din ultimele zile, canalizarea dintr-un cartier arădean nu a făcut faţă iar dejecţiile umane şi apele uzate au inundat gospodăriile oamenilor. S-a întâmplat în cartierul Gai, cele mai mari probleme întâlnindu-se pe strada Dunării.

Situaţia a ajuns şi la urechile deputatului Mihăiţă Calimente, care a spus că în acest caz este vorba, din nou, despre un proiect „dezastruos” al administraţiei locale, care a costat milioane de euro.  „M-au sunat oamenii să se plângă de faptul că le ţâşnea apa cu dejecţii în curţi mai ceva ca de la fântânile arteziene. Eu nu înţeleg de ce acolo apa pluvială este pe aceeaşi conductă cu canalizarea menajeră. Vă daţi seama ce miros era în gospodăriile oamenilor… După ce au scos apa din curţi, au trebui să spele mizeria rămasă”, a spus Calimente, explicând că de vină în acest caz este faptul că strada este mai înaltă cu 20 de centimetri decât curţile oamenilor.

În final, deputatul nu a scăpat o ironie la adresa consilierului local municipal Lucian Riviş Tipei, care postează, de obicei, pe Facebook, fotografii de la „intervenţiile” sale în locurile calamitate din Arad. „Aşteptăm fotografii de la faţa locului cu Lucian Riviş Tipei, numai că în acest caz cred că a avut nevoie şi de mască de gaze!”, a declarat Calimente.

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.