VIDEO/ Este CEA MAI SEXY PROFESOARĂ din lume. Un clip cu ea în timp ce predă a făcut RAVAGII printre părinți și nu numai

VIDEO/ Este CEA MAI SEXY PROFESOARĂ din lume. Un clip cu ea în timp ce predă a făcut RAVAGII printre părinți și nu numai

Un clip filmat într-o sală de curs în care o profesoară de matematică le predă elevilor săi a devenit viral pe internet. Supranumită „cea mai frumoasă profă de matematică din lume”, cadrul didactic din Minsk (Belarus) i-a lăsat pe părinți cu gura căscată, după ce video-ul realizat de unul dintre elevii săi a fost postat pe o pagină de socializare.

Oksana Neverselaya (FOTO) a fost filmată în timp ce scria la tablă, purtând o rochie gri, adresându-se clasei.

61839927

Profesoara de matematică are pe contul ei de Instagram peste 200.000 de urmăritori.

O fotografie recentă în care ea apare la un spa în Malaezia i-a înnebunit pe bărbați. Tânăra profesoară a scris pe pagina sa de Facebook că vrea să le arate tuturor că frumuseţea şi inteligenţă se pot completa armonios.

Spre dezamăgirea fanilor, se pare că Oksana ar fi implicată într-o relaţie, după ce a postat pe Facebook o fotografie în care ţinea ţinea în mână un buchet cu flori, însoțită de mesajul: „Distanţa dintre doi oameni e insignifiantă când cei doi ţin unul la celălalt”.

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.