DEZASTRU pe drumurile judeţului! Oameni BLOCAŢI în zăpadă (GALERIE FOTO) – UPDATE: Ce spune preşedintele CJA

DEZASTRU pe drumurile judeţului! Oameni BLOCAŢI în zăpadă (GALERIE FOTO) – UPDATE: Ce spune preşedintele CJA

Firma de deszăpezire se dovedeşte, din nou, incapabilă să le ofere arădenilor condiţii decente de trafic iar conducerea Consiliului Judeţean Arad (CJA) se dovedeşte impasibilă în faţa situaţiei.

Participanţii la trafic au răbufnit pe Facebook, unde au postat fotografii şi filmuleţe cu starea jalnică a unora dintre drumuri, necurăţate, astfel încât maşinile au rămas împotmolite în zăpadă.

Cea mai mare problemă s-a înregistrat pe drumul dintre Semlac şi Pecica, acolo unde zeci de maşini, inclusiv mijloace de transport în comun, au rămas blocate în nămeţi. Cetăţenii au semnalat şi alte drumuri pe care se circula cu dificultate: Arad – Felnac, Arad – Curtici, Seleuş – Ineu (unde s-a răsturnat un microbuz), Lipova – Zăbrani, Sântana – Zimandu Nou, Nădlac – Peregul Mare etc.

De remarcat, că dacă în anii anteriori conducerea CJA a luat poziţie şi a sancţionat firma de deszăpezire (Inteco Holding), de această dată e… tăcere. Asta în pofida sumelor uriaşe pe care CJA le plăteşte, din bani publici, către firma în cauză. Aceasta a fost sancţionată până acum doar de Poliţie pentru modul defectuos în care şi-a făcut treaba.

UPDATE 1: O parte de vină are şi CJA, deoarece stabileşte numărul de utilaje de deszăpezit care acţionează pe drumurile judeţului. În acest caz, prea puţine…

UPDATE 2: Iustin Cionca, preşedintele CJA, a reacţionat pe Facebook, după numerosele critici aduse de arădeni la adresa instituţiei pe care o conduce. „Stimați arădeni, având în vedere frecventele sesizări referitoare la activitatea de deszăpezire pe drumurile județene din Arad, am decis să solicităm firmei Inteco Holding, care realizează deszăpezirea, să ofere primarilor din județul Arad acces la sistemul de monitorizare prin GPS a activității utilajelor de deszăpezire. Astfel, primarii vor putea constata dacă utilajele care apar pe traseu intervin eficient și ne pot transmite în mod oficial observațiile lor! Precizez încă o dată că NU Consiliul Județean deszăpezește drumurile județene, ci firma care este plătită pentru prestarea acestui serviciu, din banii arădenilor. În ce privește Consiliul Județean, vă asigurăm că vom plăti doar lucrările corect executate! De aceea și dorim să oferim primarilor din județ posibilitatea să dubleze activitatea de monitorizare și control realizată de echipele din teren ale Consiliului Județean! În imagine, drumul jud Seleuș-Sintea Mică, astăzi, la ora 12,57”, a scris Iustin Cionca pe reţeaua de socializare, exemplificând cu fotografia alăturată.

Foto: Facebook

  1. Cu Politia e una . Cu CJA e alta. Ce amenda sa primeasca daca sunt interese…..

    Raspunde
  2. interesu poarta fesu! in acest caz banii lui palcu

    Raspunde
  3. Dragi cetățeni trageți concluzii, despre deszăpezire pe drumurile publice județene, după spusele președintele C.J.Arad, și administratorul firmei care a câștigat licitația pentru deszăpezire. Veți fi llămurit, foarte clar, ce se întâmplă cu aceăsta deszăpezire, în județul Arad.Asta am ales așa ceva primim. …!!!??

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.