Prinşi de jandarmi IMEDIAT după ce AU FURAT dintr-un magazin din centrul Aradului (FOTO)

Prinşi de jandarmi IMEDIAT după ce AU FURAT dintr-un magazin din centrul Aradului (FOTO)

Trei tineri au fost prinşi de jandarmi la scurt timp după ce au furat dintr-un magazin din centrul Aradului.

Jandarmii au observat o femeie și doi bărbați ieşind dintr-un magazin de pe bulevardul Revoluției şi s-au sesizat după ce aceştia au devenit agitați, unul dintre ei luând-o la fugă în momentul în care a dat cu ochii de oamenii legii. Cei trei au fost interceptați și imobilizați imediat şi, în urma verificărilor efectuate, s-a dovedit că au profitat de neatenția personalului magazinului și au sustras mai multe bunuri ce se aflau într-o vitrină.

„Surpriza cea mare au avut-o angajații magazinului, când s-au trezit cu jandarmii la ușă pentru a le înapoia bunurile recuperate, în valoare de aproximativ 200 lei”, afirmă jandarmii arădeni.

În cazul celor trei, jandarmii au întocmit actele de sesizare a organelor de urmărire penală, în vederea continuării cercetărilor.

  1. E plin Aradul de țigani. Mari și mici, bătrâni și tineri, localnici și vinituri, gabori și corturari, pirande și puradei. Pe scurt: nămol negru puturos, hoț, mitocan, agresiv, parazit. Nu muncesc nicăieri, trăiesc din furturi, tâlhării, prostituție și cerșit. Se înmulțesc tot mai mult. Ce vor face copiii lor în viitor? Poți vedea la tot pasul fetițe și băieți de vârstă școlară care cerșesc pe la magazine, pizzerii sau fast-food-uri. Acest fapt se întâmplă din cauza lipsei de reacție a cetățenilor (să nu mai dea pomană) dar și a autorităților, care ar trebui să facă razii repetate pentru a găsi delicvenții și pe cei care găzduiesc sau stau fără forme legale. Autoritățile nu au nicio reacție. Oare Falcă n-o fi și el etnic rrom?

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.