Diagnostic sever pentru Suzana Milovanovic: RUPTURĂ DE LIGAMENTE!

Diagnostic sever pentru Suzana Milovanovic: RUPTURĂ DE LIGAMENTE!

UVVG ICIM Arad a obţinut, marţi seara, o victorie facilă şi categorică în faţa echipei BCM Danzio Timişoara. Din păcate însă, în minutul 14 al partidei, una dintre componentele de bază ale team-ului pregătit de Jose Araujo, Suzana Milovanovic, s-a accidentat fiind scoasă pe braţe din teren iar ulterior a fost transportată cu ambulanţa la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Arad pentru investigaţii.

„Suzana a suferit o ruptură de  ligamente la glezna piciorului drept şi, cum asemenea afecţiuni nu se rezolvă prin intervenţii chirurgicale, medicii ortopezi au luat decizia să îi pune glezna în ghips pentru 10 zile. Ulterior, după ce RMN-ul ce îi va fi făcut din nou la glezna afectată, se va vedea dacă ligamentul afectat s-a refăcut, în caz afirmativ Suzana urmând să înceapă recuperarea. Vă reamintesc că Suzana a suferit un accident similar în urmă cu un an, ea reuşind să revină în echipă în meciurile din finală, aportul ei la cucerirea titlului de campioană fiind foarte important. Deci, să fim optimişti”, a declarat, miercuri, Marcel Urban, preşedintele UVVG ICIM Arad.

La rândul său, tehnicianul portughez se arată îngrijorat de accidentarea suferită de Suzana Milovanovic, despre care afirmă că „este o jucătoare care face foarte multe lucruri bune în teren”.

„În sport nu poţi controla accidentările de genul celei suferite de Suzana Milovanovic, care este o jucătoare importantă pentru echipa mea. De altfel, trebuie să mărturisesc că am format echipa, în jurul ei şi al Monicăi Brosovszky. Este o luptătoare din toate punctele de vedere. Va trebui să ne descurcăm fără Suzana, dar nu e prea bine când pierzi unul din «soldaţii» importanţi”, a declarat Jose Araujo.

În altă ordine de idei, Araujo a apreciat modul profesionist în care au jucat elevele sale în partida cu Danzio Timişoara.

„Au avut o atitudine profesionistă de la un capăt la altul al jocului, au arătat calitate şi apreciez seriozitatea cu care au evoluat. Respectăm echipa din Timişoara, echipă care, deşi a avut probleme în sezon, a luptat şi a reuşit să ajungă în play-off”, a adăugat Jose Araujo.

În mod normal UVVG ICIM Arad nu ar trebui să aibă probleme în cea de a doua partidă, pe care o va disputa în deplasare cu Danzio, atât datorită diferenţei de valoare dintre cele două echipe, cât şi faptului că timişorencele, care şi-au atins deja obiectivul fixat, acela de a accede în play- off, nu vor opune o prea mare rezistenţă, astfel că accederea în semifinale nu va constitui o problemă pentru campioane.

Conform calculelor hârtiei, în semifinală, UVVG ICIM Arad ar trebui să întâlnească echipa ACS Sepsi SIC Sfîntu Gheorghe, într-o reeditare a finalei Cupei României ediţia 2013 – 2014.

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.