S-au sărutat până le-au sângerat buzele pentru ultimul film (VIDEO)

S-au sărutat până le-au sângerat buzele pentru ultimul film (VIDEO)

Emma Watson a destăinuit recent că a plecat de pe platoul de filmare al peliculei „Noe” cu buzele sângerânde, în urma repetatelor săruturi cu partenerul său din film, Douglas Booth.

Actriţa britanică şi-a câştigat celebritatea graţie rolului jucat în franciza „Harry Potter”. În filmul „Noe” o întruchipează pe soţia lui Booth. La un moment dat, un cadru cerea ca cei doi soţi să alerge unul spre celălalt, să se îmbrăţişeze şi să se sărute cu pasiune.

În realitate o astfel de scenă se obţine greu, cei doi lovindu-se în nenumărate rânduri. Dacă Emma s-a ales cu buzele sângerânde, colegul ei de platou a avut parte de o hemoragie nazală, informează Contact Music.

Cadrul a fost tras după nenumărate încercări, în care ambii protagonişti au suferit, la propriu.

„Aveam această scenă în care trebuia să alergăm unul spre celălalt şi să avem un sărut pasional perfect. Am fost bine la primele patru sau cinci încercări”, a explicat Emma, menţionând că de la a şasea au început să apară şi problemele.

„Buza îmi sângera, cred că l-am rănit pe Doug (Douglas Booth – n. red.) la nas, eram extenuaţi. Nu a fost drăguţ deloc”, îşi aminteşte Emma Watson.

 

Foto: Facebook

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.