Din cauza Guvernului Ponta, comuna Secusigiu a PIERDUT jumătate din buget

Din cauza Guvernului Ponta, comuna Secusigiu a PIERDUT jumătate din buget

Primarul liberal al comunei Secusigiu, Ilie Cheșa, a declarat joi, în cadrul unei conferințe de presă faptul că, din cauza Guvernului Ponta și a deciziei de a „echilibra” bugetele locale, comuna pe care o conduce a pierdut aproape jumătate din bugetul pe care îl avea în anii anteriori.

Ilie Cheșa, primarul comunei Secusigiu, a declarat: „Știu că s-a mai vorbit despre decizia Guvernului Ponta de a «echilibra» bugetele locale, dar acest subiect, prin efectele negative pe care le produce, este mereu unul de actualitate. Aș vrea să vorbesc despre efectele negative pe care această decizie a Guvernului le are asupra comunei Secusigiu și asupra cetățenilor acesteia. În primul rând aș vrea să vă spun că Secusigiu pierde, prin această «echilibrare», aproape jumătate din fondurile pe care le aveam în anii anteriori. Dacă în trecut aveam un buget de aproximativ 2,7 milioane de lei, plus veniturile proprii, acum avem un buget de 1,5 milioane. În acest fel, ne rămâne de spus doar că Guvernul stopează dezvoltarea comunei Secusigiu, dar și a altor comune mari, în dauna unor comune mici. Este greu și, în același timp, frustrant să știi că Guvernul pune semnul egal între o comună de câteva mii de locuitori și una de câteva sute de locuitori. Nu am nimic împotriva comunelor mici, dar este ilogic. În aceste condiții, avem o singură șansă să ne dezvoltăm, iar această șansă constă în atragerea de fonduri europene, prin Grupurile de Acțiune Locală (GAL)”.

  1. Mai bine ati tacea sunteti de atatia ani primar si nu ati realizat nimic pt comuna Secusigiu!

    Raspunde
  2. De ce nu v-a dat Boc bani si cu Iotcu?

    Raspunde
  3. L-a pus Iotcu si pe limbricul asta sa vorbeasca!

    Raspunde
  4. Mars acasa hotule!!!

    Raspunde
  5. Am fost un liberal convins, insa mi-e scarba de acest partid de cand a acceptat aceasta fuziune cu penalii portocalii.

    Raspunde
  6. La PNL aveti o mare problema, nu vad niciun administrator bun, vad doar cersetori. Mai puneti-va mintea la contributie si dovediti ca nu ati fost ales degeaba!!

    Raspunde
  7. ilie chesa „NOUL liberal”mergeti la partidul vostru..

    Raspunde
  8. ai fost pecerist acum esti comunist

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.