ȚI SE FRÂNGE SUFLETUL! Doar așa mai poate fi SALVAT tânărul român CONDAMNAT LA MOARTE în Malaezia

ȚI SE FRÂNGE SUFLETUL! Doar așa mai poate fi SALVAT tânărul român CONDAMNAT LA MOARTE în Malaezia

Ionuţ Gologan, românul de 23 de ani care este condamnat la moarte în Malaezia, a fost vizitat recent la închisoare de tatăl său, Dumitru Gologan. A fost o vizită foarte emoționantă pentru Ionuț, dar și pentru tatăl său, cu atât mai mult cu cât poate fi ultima oară când s-au văzut în viață.

Bunica lui Ionuţ i-a trimis sultanului din Malaezia o scrisoare prin care încearcă să obţină salvarea nepotului său.

Dumitru Gologan, tatăl lui Ionuţ, este cel care a dus în Malaezia scrisoarea.

„Bineînţeles că am luat scrisoarea cu mine şi am dus-o în Malaezia. Era scrisă de mama mea, bunica lui Ionuţ. Scrisoarea a ajuns la Camelia Tudose (n.r. – consul al României în Malaezia). I-am dat-o ca s-o transcrie în limba engleză sau în dialectul local şi mi-a promis că va face tot posibilul să ajungă la sultan. Dacă m-am dus cu scrisoarea până acolo, vă daţi seama că n-am aruncat-o pe drum. I-am dat-o doamnei Camelia s-o ducă sultanului”, a precizat Dumitru Gologan pentru ziarulring.ro.

Se pare că impresionanta scrisoare a doamnei Jeni Gologan este tot mai aproape de a ajunge în mâinile sultanului. Aceasta pare să fie singura șansă de salvare a lui tânărului, condamnat la moarte.

Tânărul a fost arestat pentru trafic de droguri şi condamnat la pedeapsa capitală în primă instanţă, pe 16 octombrie 2013 de Înalta Curte de Justiţie din Malaezia.

Sursa: ziarulring.ro

  1. pentru ce să ţi se frângă sufletu????
    aşa meritţă toţi cei care fac trafic de droguri

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.