Din ciclul „la vremuri noi, tot noi”: Falcă VA CANDIDA pentru UN NOU MANDAT de primar. CINE ÎL CONCUREAZĂ

Din ciclul „la vremuri noi, tot noi”: Falcă VA CANDIDA pentru UN NOU MANDAT de primar. CINE ÎL CONCUREAZĂ

În timp ce presa se întrece în dezvăluiri legate de faptele comise de Gheorghe Falcă de când se află în fruntea municipiului, conducerea naţională a PNL a validat candidatura acestuia pentru un nou mandat de primar al Aradului.

Astfel, Biroul Politic Naţional al PNL a validat 14 candidaţi la funcţia de primar de municipiu reşedinţă de judeţ, între care şi pe Gheorghe Falcă, fostul preşedinte al PDL Arad.

Acesta se află la cel de al treilea mandat de primar şi, în lipsa unei opoziţii reale, are toate şansele să mai câştige unul.

Deocamdată, contracandidaţii săi sunt independenţii Ciprian Luca şi Dan Cancel şi Marius Neamu, reprezentantul Partidului Mişcarea Populară.

De remarcat, că până acum principalele forţe politice de opoziţie, PSD şi ALDE, nu şi-au nominalizat candidatul la funcţia de primar.

  1. Dincolo de ce va doriti voi, daca lumea nu-l mai vrea, nu il mai voteaza! E simplu.
    Cine trebuia sa candideze Nelutu? Hai, mai lasa-ne!
    (Probabil ca nici nu o sa accepti comentariul, ca mai nou te-ai smecherit si le accepti doar pe alea anti Falca)

    Raspunde
  2. vezi ca incepi sa confunzi site-urile. cred ca asta e o problema, nu? 😉

    Raspunde
  3. Probabil ca aradenii s-au obisnuit cu hotiile lui Falca, Vacean si altii asemenea . De ce ar mai trebui sa avem si alte optiuni?

    Raspunde
  4. Daca s-ar înțelege Contracandidații li-i Falcă ar fi bine…

    Raspunde
  5. Luca candidează din partea unui partid. P. R. U.

    Raspunde
  6. mai bine puneati in titlu „cine nu il concureaza”. aia nu sunt contracandidati. totul e o mascarada si o bataie de joc

    Raspunde
  7. l-am vazut aseara la televizor pe individ. si voi mai ziceti de Luca ca e nebun!

    Raspunde
  8. Nu are cine sa castige in Arad. Falca va fi primar atat cat vrea el. Ceilalti candidati isi fac doar campanie pentru viitoarela alegeri parlamentare.

    Raspunde
  9. Politiceanul Anonim 19 ianuarie, 2016, 11:57 am

    Rusinea Partidului National Liberal este ca admite ca acesti oameni care au facut evaziuni,fraude si promovarea societatilor comerciale/familie sa stea pe pozitie viziuala si pe posturile care sunt cele mai importante in acest PNL(PDL) care intotusi si-au uitat STATUL POLITIC,omeni care sunt nuditati politice..
    Deci dumnezeu sa ma ierte dar PNL nu are nici o istorie,nici un statu si nici un semn de politica de dreapta.
    La Revedere si rusine pentru acest om !!!!

    Raspunde
  10. acest om este un impostor un incult si un parvenit. mai e si rau pe deasupra desi pozeaza in ingeras si vorbeste molcom ca un pastor pocait. sa-l vedeti insa in momentele sale de sinceritate cum zbiara ca toti dracii si da cu telefoanele de pereti. votati-l dragi aradeni in continuare. nepotii inglodati in datorii va vor fi recunoscatori………….

    Raspunde
  11. Politiceanul Anonim 19 ianuarie, 2016, 12:21 pm

    Aradeni treziti-va!!! PNL nu este PNL si acest om G.Falca nu este un liberal cea ce va doriti este o mascota PDL-ista cu o problema de contucere totalitara prin limbajul si atitudinea lui

    G.Falca este o nuditate politica care eu personal m-as feri de el . Impostor prin prezentarea lui de pastor pocait de inger rapus uitativa va rog un pic in trecut si priviti inspre viitor.ARADUL NU DORESTE IN CONTINUARE CONDUCEREA PORTOCALIE

    Raspunde
  12. Schimbatil pe Falca cu marioneta lui adică cu Luca

    Raspunde
  13. Mai lăsați-ma cu Luca. Asta n-a muncit in viata lui nimic. Nu se pricepe la nimic. Moralitate zero. Politruc. Unii zic si ca e dus cu capul.
    Care e diferența intre el si Falca ?

    Raspunde
  14. Numai cu papagali ca Luca poate Falca sa câștige Primaria din nou. Mai crede cineva ca nu e omul lui ? Ca nu e pus sa rupă voturi ?

    Raspunde
  15. Falca = Luca
    Daca trebuie sa fie ortodox, e ortodox. Daca teebue sa fie pocăit, e pocăit. Daca trebuie sa fie politician, e politician. Daca trebuie sa fie independent, e independent. Scoală zero, muncă zero, vrajeala maximă. Minciuni maxim. Moralitate zero barat.

    Raspunde
  16. Un om cu viziune care a demonstrat prin fapte! Uitati-va la alte municipii si comparati. Acesta este adevarul oricat de anti partid ati fi!

    Raspunde
    • scarba portocalie cu ochelari de cal vezi sa nu compari cumva Aradul cu Oradea, Timisoara, Cluj sau Alba ca atunci saracul Falca se face mic mic de rusine. fire-aţi ai dracului de gunoaie portocalii!

      Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.