Directorul FBI: Guccifer A MINȚIT! Nu a intrat în email-ul lui Hillary Clinton

Directorul FBI: Guccifer A MINȚIT! Nu a intrat în email-ul lui Hillary Clinton

Guccifer, celebrul hacker român, ar fi recunoscut că a minţit când a spus că a intrat în serverul de email al lui Hillary Clinton. Declarația îi aparține directorului FBI, în timpul audierii sale în Senatul American. Acesta a adăugat că fostul secretar de stat, Hillary Clinton, nu stăpânea foarte bine nivelul de clasificare a informaţiilor pe care le deţinea şi nici nu era foarte atentă la ceea ce transmitea pe mail.

Guccifer, hackerul care a făcut publice mesaje personale din mailurile lui Colin Powell sau ale membrilor familiei Bush şi ar fi spart şi contul lui Hillary Clinton, se pare că a ajuns acum la un acord de colaborare cu FBI-ul și procurorii SUA și va pleda „vinovat” în fața tribunalului unde este judecat pentru spargerea corespondenței unor nume grele din politica americană. După ce s-a declarat nevinovat la extrădarea de pe teritoriul Statelor Unite, acum pare că este dispus să-și recunoască vinovăția doar la câteva capete de acuzare.

Pe numele său adevărat Marcel Lehel Lazar, arădeanul de 44 de ani a pledat, luna trecută, nevinovat la acuzaţii ca furt de date, acces neautorizat pe computer sau obstrucţionarea justiţiei.

Un purtător de cuvânt al procuraturii federale din Virginia a confirmat luni că este aproape de finalizare o înţelegere cu românul.

Sursa: dailymail.co.uk

  1. Probabil imaginea doamnei H.C. trebuie să rămână curată:Alegerile din USA se apropie cu pași repezi. Adevărul dacă d-l M.L.L. (Gucifer) a spart sau nu contul de email al doamnei respective este pus sub semnul întrebării!. Serviciile secrete se pricep la aranjamente de cosmetizare a imaginii unor persoane care trebuie să ocupe funcții importante în stat.

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.