Încep înscrierile pe listele suplimentare pentru ajutoarele alimentare

Încep înscrierile pe listele suplimentare pentru ajutoarele alimentare

Direcţia de Dezvoltare şi Asistenţă Comunitară Arad anunță că înscrierea pe listele suplimentare a persoanelor care pot beneficia de ajutoare alimentare se face în perioada 11.07.2016 – 29.07.2016,  în intervalul orar 8 – 17, atât la sediul DDAC Arad din Calea Radnei nr. 250, cât şi la depozitul situat în municipiul Arad, pe strada Pădurii, nr. 24.

Listele iniţiale de beneficiari ai programului POAD se completează prin introducerea persoanelor eligibile la data de 28 iunie 2016 – data distribuţiei ajutoarelor alimentare – dar care, din diverse motive, nu figurează pe aceste liste.

„Pentru înscrierea pe liste, persoanele eligibile vor prezenta actul de identitate (B.I./C.I.) valabil, în original şi copie, precum şi documentul justificativ valabil, în original şi copie, care să ateste eligibilitatea persoanei. Distribuirea alimentelor pentru persoanele eligibile înscrise pe listele în completare la listele iniţiale se va face numai după finalizarea distribuţiei pe baza listelor iniţiale”, a declarat Oana Pârvulescu, directorul DDAC Arad.

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.