Directorul medical al Spitalului Clinic Județean Arad, propus pentru REVOCARE din funcție

Directorul medical al Spitalului Clinic Județean Arad, propus pentru REVOCARE din funcție

Consiliul de Administrație al Spitalului Județean propune revocarea directorului medical Mircea Onel.

Reunit astăzi la Consiliul Județean, Consiliul de Administrație al Spitalului Clinic Județean de Urgență Arad a decis astăzi, în unanimitate, să propună managerului interimar al Spitalului, Florina Ionescu, revocarea din funcția de director medical a dr. Mircea Onel. Propunerea vine ca urmare a situației medicale a spitalului, constatată de controalele Direcției de Sănătate Publică și sesizată atât de presa locală cât și de cetățeni, pe diverse platforme de comunicare.

La ședința în care s-a propus revocarea directorului medical au participat și directorul Casei de Asigurări de Sănătate, dr. Gheorghe Domșa, directorul Direcției de Sănătate Publică, dr. Horia Timiș, președintele Senatului Universității de Vest „Vasile Goldiș”, dr. Paul Freiman, și președintele Consiliului Județean Arad, Iustin Cionca.

În cadrul ședinței a fost pusă în discuție informația potrivit căreia președintele Consiliului Județean l-ar fi șantajat pe directorul medical dr. Mircea Onel să renunțe la funcția pe care o deține. Mircea Onel a declarat că nu a avut loc nici un șantaj.

În situația în care managerul interimar al spitalului va da curs propunerii Consiliului de Administrație, pentru funcția de director interimar va fi desemnat un alt interimar.

Sursa foto: Facebook

 1. Ca sa fi epidemiolog cu patalama trebuie sa ai carte;in Arad trebuie sa ai pile!
  Nu-i o mare pierdere plecarea lui Onel,deoarece nu prea i-a placut cartea!
  Dar cui i-a placut?Domnului sau doamnei Timis?
  Aradul nu are valori?
  E nevoie sa vina din alt judet cineva sa conduca DSP-ul sau SCJA?
  Cred ca cei care vor fi alesi nu pot depasi nivelul intelectual al presedintelui CJ!Parerea mea!
  Nu avem bani pentru fluidizare si pentru operativitate in spital,dar ne laudam cu banii investiti in spital…UNDE SUNT INVESTITI?
  Doamna epidemiolog ne poate explica ceva despre infectiile spitalicesti care duc la decesul pacientilor?Sau cerem prea mult!
  Domnul Timis a renuntat prea usor la consilierul transferat de la Centrul Cultural Judetean Arad…poate-l ajuta sa-si “ajusteze”imaginea de pnl-ist sadea si atat!
  Nu sunt bani pentru Filarmonica, dar sunt banuti sa angajam pilele la stat(Primaria Pecica,Teatrul de Stat,CCJA)ma intreb leafa din ce bani le-o achitati domnilor…haloo domnilor:SUNT LOCURI DE MUNCA IN ZONA INDUSTRIALA!
  Vine DSP in control in saloanele de infrumusetare dar nu trece si pe la cabinetul medical dermatologic(privat)de pe Calea Romanilor…de ce?Jegul de acolo concureaza cu succes cu jegul din spitalele aradene!

  Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.