DISPERATĂ să-şi spele IMAGINEA, administraţia arădeană continuă să sancţioneze RETIM

DISPERATĂ să-şi spele IMAGINEA, administraţia arădeană continuă să sancţioneze RETIM

Autorităţile continuă cu sancţiunile la adresa RETIM, în pofida înţelegerii de ieri, când societatea s-a angajat să facă curat în oraş până în data de 1 mai, lucru care ne duce cu gândul că sancţiunile nu sunt decât un exerciţiu de propagandă prestat de administraţia liberală a oraşului pentru a-şi mai spăla imaginea.

Potrivit unui comunicat de presă, Primăria Municipiului Arad prin Direcţia Generală Poliţia Locală a continuat să sancţioneze operatorul Retim pentru modul defectuos în care asigură serviciul de salubrizare a oraşului. În ultimele 24 de ore, celor 20 de procese verbale încheiate de la debutul situaţiei de criză, li s-au adăugat alte 18, astfel că sancţiunile aplicate RETIM-ului se ridică la aproape 40.000 de lei.

„Vom continua să sancţionăm operatorul de salubrizare până la rezolvarea completă a problemei.  Aradul nu este bătaia de joc a nimănui!”, a fost mesajul viceprimarului Călin Bibarţ.

„Facem un apel în acest sens către cetăţeni de a ni se alătura în demersul nostru de rezolvare a acestei situaţii inadmisibile şi fără precedent înegistrate la nivelul Municipiului Arad.  Îi rugăm să  comunice prin intermediul dispeceratului Poliţiei Locale, zonele unde gunoiul încă nu a fost ridicat. Vă rugăm să apelaţi numărul de telefon 0257-939 şi să indicaţi locaţiile exacte unde se înregistreză probleme”, se mai arată în comunicatul municipalităţii.

  1. Ce imagine ca ăștia nici mutra de oameni nu au….vai s-amar de Arad

    Raspunde
  2. Primaria trebuia sa gestioneze intreaga poveste. Au reusit un rahat! Fuie Malca!

    Raspunde
  3. Ce bandiți! Ne cheamă să le fim alături în bulversarea pe care au produs-o în Arad. Adicătelea, primăria e curată, pură, nevinovată ca un nou născut. Ticăloșilor, voi, Falcă, Bibarț, ați zăpăcit Aradul și rânduiala din oraș!

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.