DNA cere ARESTAREA unuia dintre CEI MAI BOGAȚI OAMENI ai lumii

DNA cere ARESTAREA unuia dintre CEI MAI BOGAȚI OAMENI ai lumii

DNA cere arestarea a patru oameni de afaceri, printre care se numără și unul dintre cei mai bogați oameni ai lumii.

Potrivit unui comunicat de presă emis de DNA: ”În completarea comunicatului nr. 230/VIII/3 din 03 martie 2016 privind retrocedarea nelegală a unei suprafețe de 47 de hectare de pădure situată în localitatea Snagov și privind retrocedarea nelegală a Fermei Băneasa, Biroul de Informare și Relații Publice este abilitat să comunice următoarele:

La data de 17 decembrie 2015, procurorii din cadrul Direcției Naționale Anticorupție – Serviciul Teritorial Brașov au dispus punerea în mișcare a acțiunii penale față de inculpații:

1. TAL SILBERSTEIN, om de afaceri, pentru săvârșirea infracțiunilor de constituire a unui grup infracțional organizat, trafic de influență și complicitate la spălarea banilor;

2. SHIMON SHEVEZ și BENJAMIN „BENY” STEINMETZ, oameni de afaceri, pentru săvârșirea infracțiunilor de constituire a unui grup infracțional organizat, complicitate la trafic de influență și complicitate la spălarea banilor;

3. MOSHE AGAVI, om de afaceri, pentru săvârșirea infracțiunii de aderare la un grup infracțional organizat.

Cei patru oameni de afaceri sunt suspecți în dosarul lui Remus Truică și al prințului Paul al României.

Averea lui Benjamin Steinmetz, cunoscut în cercul de apropiați drept „Beny” este evaluată de Forbes la 1,2 miliarde de dolari, ea provenind din afaceri cu diamante, minerit și proiecte imobiliare.

 

 

 

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.