S-a apucat să-și tundă iarba din curte, când deodată pământul S-A SURPAT. Nu i-a venit să creadă când a văzut CE SE ASCUNDEA în curtea lor!

S-a apucat să-și tundă iarba din curte, când deodată pământul S-A SURPAT. Nu i-a venit să creadă când a văzut CE SE ASCUNDEA în curtea lor!

O femeie, care tundea iarba în curtea casei, a avut parte de o spaimă îngrozitoare, după ce pământul s-a surpat chiar sub ochii ei, de nicăieri, apărând o ditamai crăpătura cu o scară în ea.

Femeia și-a chemat îngrozită soțul, însă, niciunul dintre ei nu a avut curajul să coboare în crăpătura de patru metri. Soţii au încercat să contacteze compania care le-a construit casa în urmă cu 32 de ani, în speranţa că vor afla spre ce duce misteriosul tunel, însă, fără sorți de izbândă.

Nu s-au lăsat, însă, păgubași, și au contactat consiliul local şi companiile de utilităţi, însă, nici până acum nu s-a găsit cineva care să le ofere un răspuns cu privire la ce se află în groapa misterioasă din curtea lor.

„Am crezut prima dată că e doar un canal, dar am văzut că are o scară şi e pavată cu asfalt jos. Nu ştim ce să facem. Nu era acoperită cu un capac, nu avea nimic. Probabil cine a construit casa a uitat de asta, dar trebuie să existe un plan al construcţiei care să ne explice ce am găsit. Ar putea duce spre un vestigiu istoric sau ar putea fi un tanc septic. Deocamdată e un mister”, a povestit Emma Jones.

MASONS_HOLE_01jpg-_2732550a

MASONS_HOLE_04jpg-_2732553a

Sursa: thesun.co.uk

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.