Doi arădeni, amendați de Poliția Locala pentru abandonarea deșeurilor în stradă

Doi arădeni, amendați de Poliția Locala pentru abandonarea deșeurilor în stradă

În ultimele două zile, polițiștii locali au depistat și sancționat drastic două persoane care au abandonat pe domeniul public deșeuri, în plină zi, producând disconfort celorlalți cetățeni.

Doi arădeni, copleșiți de cantitatea imensă de deșeuri de prin casă au decis că a sosit vremea să facă curat. Aceștia și-au încărcat mașinile și au pornit spre locul unde s-au decis să le depoziteze. Din păcate locul ales de aceștia a fost o stradă lăturalnică.

Primul contravenient, a fost surprins pe camerele video instalate în teren și monitorizate la dispeceratul DGPLA în timp ce abandona pe str. Mucius Scaevola deșeuri textile ( covoare), cartoane și un aparat electronic defect.

Acesta a fost amendat cu 6000 de lei, conform Legii 211/2011. O a doua persoană, cu domiciliul în localitatea Livada, a fost identificată în urma unei sesizări venite din partea unui cetățean, pentru că a transportat cu un automobil și deversat o cantitate mare de deșeuri menajere pe strada Liviu Rebreanu din cartierul Confecții. Aceasta a fost sancționată contravențional cu amendă de 1000 lei deoarece a plasat gunoiul în altă locație decât cea unde domiciliază.

Direcția Generală Poliția Locală Arad reamintește cetățenilor să semnaleze, în cazul în care observă astfel de situații sau alte aspecte de încălcare a legislației de mediu, inclusiv la sfârșit de săptămână, la numărul de telefon 939, iar un echipaj se va deplasa pentru luarea măsurilor legale.

Loading...

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.