Se caută voluntari! ISU ARAD își lărgește echipa

Se caută voluntari! ISU ARAD își lărgește echipa

ISU Arad dă startul campanii „Salvator din pasiune” campanie de recrutare pentru doritorii de a deveni voluntari în cadrul ISU.

Începând din 16 august până în 26 august la Arad se v-a desfășura campania de recrutare a voluntarilor „Salvator din pasiune”.

Acest program de voluntariat îți oferă: cursuri de bază și prim ajutor gratuit, stagi de formare profesională gratuite, possibilitatea de a face parte ca voluntar din cadrul SMURD sau din garda de intervenție la stingere, participarea la activități și zile festive ale armelor și implicare în viața socială și umanitară a comunității.

Pentru a se putea înscrie, aplicantul are nevoie de următoarele documente: cerere de înscriere (se primește de la ISU Arad), certificat de cazier judiciar (pentru persoanele de peste 18 ani), copie a actului de identitate, aviz psihologic (se obține de la orice cabinet psihologic, cu mențiunea „apt pentru activitatea de voluntariat în cadrul IGSU”), act doveditor al ultimelor studii absolvite sau aflate în desfășurare, adeverință de la medicul de familie cu mențiunea „apt petru efort fizic” sau ”apt pentru muncă” (nu este necesară adeverință de la un medic de medicina muncii, dar aceasta poate fi acceptată) și un acord parental din partea părinților/tutorelui legal, doar pentru persoanele de sub 18 ani.

Depunerea dosarului pentru voluntari se face la Sediul I al ISU Arad (la pompieri) în zilele de luni, marți și joi între orele 12-16. Persoana de contact: plt. adj. Trifoi Florin.

  1. […] post Se caută voluntari! ISU ARAD își lărgește echipa appeared first on […]

    Raspunde
  2. Un nr de telefon ,sa sunăm

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.