Mai multe articole din rubrica "" ↑

Doi arădeni au DECEDAT în urma infectării cu NOUL CORONAVIRUS

Doi arădeni au DECEDAT în urma infectării cu NOUL CORONAVIRUS

Doi arădeni diagnosticați cu coronavirus au decedat iar în ultimele 24 de ore în județul nostru au fost înregistrate 39 de cazuri noi de coronavirus.

În această dimineață, conform raportării Centrului Județean de Coordonare și Conducere a Intervenției, la nivelul Județului Arad erau înregistrate 252 de persoane pozitive la virusul SARS-CoV-2, din care 168 internate în secțiile COVID ale Spitalului Clinic Județean de Urgență Arad, două internate în Spitalul Clinic de Boli Infecțioase și Pneumoftiziologie Dr. Victor Babeș din Timișoara, 80 sunt la domiciliu sau externate iar două sunt decedate.

În cadrul activităților de desfășurate ieri, 27 iulie, până în această dimineață, la nivelul județului nostru au fost verificate 12 obiective/locații. De asemenea, au fost verificate și 370 mijloace de transport în comun. Au fost legitimate 133 de persoane fizice în contextul verificărilor, fiind controlate și un număr de 7 societăți comerciale sau PFA.

Au fost înregistrate 2 apeluri la linia Telverde 0800800165 pentru semnalarea unor cazuri de nerespectare a masurilor de protecție sanitară sau individuală.

În urma tuturor verificărilor au fost aplicate 6 sancțiuni contravenționale, toate pentru nerespectarea măsurilor de protecție individuală (valoare totală amenzi 2000 lei).

Foto: Arhiva

Loading...

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.