Doi oameni de afaceri arădeni vizează / visează Parlamentul României

Doi oameni de afaceri arădeni vizează / visează Parlamentul României

Doi oameni de afaceri arădeni vizează / visează Parlamentul României, în perspectiva alegerilor parlamentare din 2024.

Este vorba de Ion Șcheau și Ovidiu Palcu, care între două partide de șah la Kril și-au spus, probabil, că nu le-ar sta rău în fotoliile de parlamentar.

De altfel, primul (foto) a mai fost deputat, în legislatura 2012 – 2016, când ajuns în Parlament pe listele PPDD dar și-a încheiat mandatul în PNL (via PSD!).

La rândul lui, Ovidiu Palcu (foto, mai jos) nu este la prima tentativă de a deveni parlamentar. Acesta a candidat și în 2020, pe listele Alianței Renașterea Națională, fără prea mare succes însă.

Potrivit surselor noastre, cei doi oameni de afaceri intenționează să candideze pe listele AUR Arad, partid aflat pe val, care le-ar putea înlesni accederea în Parlament. Lucrurile nu sunt însă atât de simple pe cât par, AUR Arad având în prezent un parlamentar, în persoana deputatului Vasile Nagy (foto, mai jos). Pentru a le face loc altor pretendenți acesta din urma va trebui să fie tras pe linie moartă, spun sursele noastre, lucru relativ ușor de făcut în condițiile în care deputatul nu e persoană foarte vizibilă în spațiul public.

În altă ordine de idei, să mai spunem că AUR Arad este în plină reconstrucție, lucru de care se ocupă Dan Artimon (foto, jos), cel care până acum s-a făcut remarcat îndeosebi în zona societății civile. De urmărit!

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.