„Ziua Porţilor Deschise”, la Tribunalul și Judecătoria Arad

„Ziua Porţilor Deschise”, la Tribunalul și Judecătoria Arad

Tribunalul și Judecătoria Arad își vor deschide porțile, anunță Biroul de informare şi Relaţii Publice, pentru a marca „Ziua Europeană a Justiţiei Civile”.

În data de 28 octombrie, vineri, Tribunalul Arad împreună cu Judecătoria Arad organizează „Ziua Porţilor Deschise”, de „Ziua Europeană a Justiţiei Civile” care este celebrată în fiecare an în data de 25 octombrie,  la iniţiativa Consiliului Europei şi a  Comisiei Europene.

La acest eveniment sunt invitate să participe toate persoanele interesate, în intervalul orar 9 – 12,  în cadrul căruia, pe baza unui act de identitate, participanţii vor avea ocazia să viziteze Tribunalul Arad şi Judecătoria Arad, la sediul din municipiul Arad, Bulevardul General Vasile Milea, nr. 2 şi să afle mai multe detalii cu privire la activitatea celor două instanţe.

Celebrarea „Zilei Europene a Justiţiei Civile” este un bun prilej pentru instanţele de judecată de a-şi face cunoscută activitatea şi de a reaminti că justiţia este un serviciu public, iar figura centrală a actului de justiţie este tocmai cetăţeanul.

Foto: Arhivă

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.