Se întâmplă la Şiclău: Doi şoferi BĂUŢI, implicaţi într-un ACCIDENT RUTIER!

Se întâmplă la Şiclău: Doi şoferi BĂUŢI, implicaţi într-un ACCIDENT RUTIER!

Doi şoferi care s-au urcat la volan după ce au consumat băuturi alcoolice au fost implicaţi într-un accident rutier. Potrivit poliţiştilor, incidentul a avut loc la sfârşitul săptămânii trecute pe DN 709 B, în afara localităţii Şiclău. Cei doi şoferi, de 25 de ani, respectiv 38 de ani, au fost implicaţi într-o tamponare, în urma căreia au rezultat pagube materiale. Conducătorii auto au fost testaţi cu aparatul alcooltest, rezultând în cazul primului şofer o valoare de 0,67 mg./l. alcool pur în aerul expirat, respectiv 0,27mg./l. alcool pur în aerul expirat pentru cel de-al doilea şofer.

Tot la sfârşitul săptămânii trecute, poliţiştii rutieri au depistat în trafic alţi trei şoferi care se aflau sub influenţa băuturilor alcoolice. Astfel, pe raza municipiului a fost depistat un bărbat de 53 de ani care avea o alcoolemie de 0,99 mg./l. alcool pur în aerul expirat. Pe DC 98, pe raza localităţii Vinga, a fost depistat conducând un bărbat de 36 de ani care avea o alcoolemie de 1,05 mg./l. alcool pur în aerul expirat, iar pe raza localităţii Ineu a fost depistat un tânăr de 20 de ani care a condus o autoutilitară, iar în urma testării cu aparatul alcooltest a rezultat o alcoolemie de 0,85 mg./l. alcool pur în aerul expirat.

„Conform procedurii, în toate aceste cazuri s-a dispus recoltarea probelor biologice în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei. Pe numele celor în cauză au fost întocmite dosare de cercetare penală sub aspectul săvârşirii de infracţiuni la regimul circulaţiei rutiere”, a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Arad.

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.