Doi soți din Lipova, ATACAȚI în propria casă! Agresorul i-a amenințat cu cuțitul

Doi soți din Lipova, ATACAȚI în propria casă! Agresorul i-a amenințat cu cuțitul

Scene de coșmar trăite de către doi soți din Lipova: Un cioban a intrat peste ei în gospodărie și i-a amenințat cu un cuțit, informează căpitanul Dan Monoranu de la Inspectoratul de Jandarmi Județean Arad.

Potrivit sursei citate, fapta s-a întâmplat duminică, în jurul orei 17, la Lipova, unde un cioban de la o stână din localitate a sărit gardul unei gospodării și, înarmat cu un cuțit de bucătărie, a început să-i amenințe pe proprietari, soț și soție. Incidentul ar fi avut la bază o dispută mai veche dintre cioban și familia respectivă, privind accesul pe un teren.

„Speriați, cei doi soți au sunat imediat la 112, la fața locului fiind direcționat un echipaj de Jandarmerie din cadrul Grupei de Jandarmi Supraveghere și Intervenție Lipova, care a ajuns în scurt timp la adresa indicată. Bărbatul, văzând că proprietarii au sunat la 112, a luat-o la fugă într-o direcție necunoscută. Cu semnalmentele primite de la părțile vătămate, jandarmii au plecat în căutarea agresorului și în scurt timp a fost identificat într-o zonă apropiată de locul unde s-a petrecut fapta. Persoana identificată de către jandarmi, un bărbat de 49 de ani din Lipova, nu a putut da explicații cu privire la fapta săvârșită deoarece se afla într-o stare avansată de ebrietate. În urma verificărilor efectuate, jandarmii au descoperit asupra bărbatului un cuțit identic cu cel descris de către părțile vătămate, fiind ridicat mijloc material de probă”, povestește Dan Monoranul.

De remarcat, că jandarmii au întocmit în acest caz actele necesare începerii urmăririi penale sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de violare de domiciliu și amenințare. Actele de sesizare și cuțitul au fost predate organelor de urmărire penală în vederea continuării cercetărilor.

Loading...

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.