Doi tineri care au spart un autoturism, reținuți de polițiști

Doi tineri care au spart un autoturism, reținuți de polițiști

Doi tineri au fost reținuți pentru 24 de ore pentru furt după ce au spart un autoturism din care au luat o poșetă cu bani.

Polițiștii Biroului de Investigații Criminale au reținut sâmbătă, 27 noiembrie, doi tineri de 19 și 24 de ani, ambii din localitatea Vulcan, bănuiți de furt.

Din cercetăriile efectuate de oamenii legii a reieșit că cei doi tineri ar fi sustras în după amiaza zilei de 26 noiembrie, prin spargerea geamului din dreapta față, dintr-un autoturism parcat pe strada Ștefan O. Iosif din municipiul Arad, o poșetă conținând bani, acte și bunuri cauzând un prejudiciu de aproximativ 1.000 de lei. Prejudiciul a fost recuperat integral și restituit părții vătămate.

Cei doi tineri au fost reținuți pentru 24 de ore pentru săvârșirea infracțiunii de furt, urmând a fi prezentați în cursul zilei de astăzi, magistraților Judecătoriei Arad cu propunerea luării unei măsuri preventive.

Polițiștii continuă cercetările în vederea stabilirii întregii activități infracționale și luarea măsurilor legale care se impun.

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.