UPDATE/ Femeie GRAV RĂNITĂ într-un accident rutier (FOTO)

UPDATE/ Femeie GRAV RĂNITĂ într-un accident rutier (FOTO)

O femeie a fost grav rănită într-un accident rutier.

S-a întâmplat aseară, pe drumul dintre Arad și Iratoșu, unde un microbuz a ajuns în afara părți carosabile.

„Aseară în jurul orei 23,15 echipajul descarcerare și echipajul SMURD al Detașamentului Arad a intervenit pe drumul județean ce face legătura între localitățile Arad și Iratoșu pentru extragerea unei victime încarcerate în urma unui accident rutier”, informează Inspectoratul pentru Situații de Urgență (ISU) Arad.

Echipajele ISU au scos o femeie dintre fiarele contorsionate ale mașinii. Aceasta prezenta multiple traumatisme și a fost transportată la spital.

Șoferul microbuzului nu a necesitat îngrijiri medicale.

UPDATE/ „Sâmbătă seara, în jurul orei 23.15, a avut loc un accident rutier ușor pe D.J.709C. În urma verificărilor a reieșit că un bărbat de 44 de ani, din localitatea Alexandria, județul Teleorman care conducea o autoutilitară pe DJ 709C din direcția Variașu Mic către municipiul Arad, pierde controlul asupra volanului și se răstoarnă în afara părții carosabile. În urma impactului a rezultat rănirea ușoară a unei femei de 45 de ani, pasageră pe locul din dreapta. Conducătorul autoutilitarei a fost testat cu aparatul etilotest rezultatul fiind negativ. În cauză a fost întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporala, polițiștii continuă cercetările pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care s-a produs evenimentul și luarea măsurilor legale”, precizează reprezentanții Inspectoratului de Poliție Județean Arad.

  1. […] post Femeie GRAV RĂNITĂ într-un accident rutier (FOTO) appeared first on […]

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.