Doi tineri REȚINUȚI pentru TRAFIC de DROGURI. Ce au descoperit oamenii legii (GALERIE FOTO)

Doi tineri REȚINUȚI pentru TRAFIC de DROGURI. Ce au descoperit oamenii legii (GALERIE FOTO)

Polițiștii Serviciului de Combatere a Criminalității Organizate Arad și procurorii D.I.I.C.O.T. – B.T. Arad au desfășurat o acțiune pe linia traficului de droguri de risc în județul Arad.

Astfel, au fost efectuate șapte percheziții domiciliare, la unul dintre imobile fiind descoperită o cultură indoor de cannabis, transmite Inspectoratul de Poliție Județean Arad.

„În urma perchezițiilor au fost descoperite și ridicate, în vederea cercetărilor, 310 plante de cannabis în diferite stadii de dezvoltare, în cantitate totală de aproximativ 63 de kilograme masă verde, mai multe instalații artizanale, transformatoare, lămpi de căldură, precum și 2 telefoane mobile. La data de 23 iunie a.c., în baza probatoriului administrat, 2 persoane, de 37 și 43 de ani, au fost reținute pentru săvârșirea infracțiunilor de trafic de droguri de risc. Astăzi, 24 iunie, acestea au fost prezentate magistraților Tribunalului Arad, care au dispus arestarea preventivă. Suportul de specialitate a fost asigurat de către Direcția Operațiuni Speciale din cadrul Poliției Române. Activitatea a beneficiat de sprijinul Poliției Orașului Sebiș”, au precizat reprezentații IPJ Arad.

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.