Percheziții la mai multe firme din județul Arad

Percheziții la mai multe firme din județul Arad

Polițiștii arădeni au efectuat percheziții la mai multe firme din județul Arad.

Polițiștii Serviciului de Investigare a Criminalității Economice au pus în aplicare șase mandate de percheziți și au ridicat în vederea continuării cercetărilor mai multe bunuri accizabile.

Activitățile, desfășurate sub coordonarea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Arad, au vizat imobile din localitatea Șiria, atât sedii de societăți comerciale cât și imobile private.

La două din cele șase imobile, dintre care un sediu al unei societăți comerciale, au fost găsite și ridicate în vederea continuării cercetărilor 1.800 de țigarete netimbrate, de diferite mărci, susceptibile a proveni din contrabandă și 7 recipiente din material de plastic, conținând aproximativ 840 de litri de lichid, susceptibil a fi alcool.

În cauză se continuă cercetările pentru săvârșirea infracțiunii prevăzută de art. 452, alin. 1, lit. H, din Legea 227/2015 privind Codul Fiscal.

Activitățile au beneficiat de sprijinul polițiștilor din Șiria, ai Serviciului pentru Acțiuni Speciale, Serviciul Criminalistic și Biroul pentru Operațiuni Speciale.

Foto: Arhivă, rol ilustrativ

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.