Doi tineri s-au căsătorit la CIMITIR! Vezi motivul alegerii macabre

Doi tineri s-au căsătorit la CIMITIR! Vezi motivul alegerii macabre

Căsătoria este printre cele mai aşteptate şi fericite evenimente din viaţa unui om.

De la momentul cererii în căsătorie şi până la evenimentul propriu-zis, cuplul trece printr-un şir de alegeri dintre care cele mai importante sunt rochia de mireasa şi, bineînţeles, locaţia. Toate femeile visează la un loc deprins din basme, cu multe flori, ornamente care mai de care mai elegante şi care să emane bucurie pentru fericita zi.

Există însă şi excepţii de la această regulă. O asemenea excepţie este un cuplu din Statele Unite, care pentru ziua lor specială a ales un loc în care primul lucru la care te gândeşti nu este bucuria unui nou început, al unei noi vieţi împreună, ci din contră, la sfârşitul ei.

Mirii Lance Renberg şi Brittany Horton şi-au celebrat cununia înconjuraţi de morminte, într-un cimitir din Minnesota, informează realitatea.net care citează BZI.ro. Motivul alegerii acestui loc trist şi macabru este faptul că amândoi conduc case de pompe funebre şi s-au cunoscut în acest mediu. Ei au considerat că prin unirea destinelor într-un cimitir aduc un omagiu vieţii şi a începutului vieţii lor în doi.

Invitaţii, chiar dacă la început au făcut glume şi li s-a părut ciudat, s-au simţit bine şi s-au bucurat împreună cu tinerii însurăţei.

 

 

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.