Doi traficanţi de ţigări au devenit RECALCITRANŢI la „întâlnirea” cu jandarmii arădeni

Doi traficanţi de ţigări au devenit RECALCITRANŢI la „întâlnirea” cu jandarmii arădeni

Jandarmii arădeni au depistat în zona Pieței „Mihai Viteazul”, din municipiul Arad, doi bărbaţi care luau mai multe cartușe și pachete cu țigări dintr-un autoturism.

Oamenii legii au luat măsura stabilirii identității celor doi, rezultând că sunt clienţi mai vechi ai jandarmilor. Bărbaţii, cu vârsta de 28, respectiv 38 de ani, sunt domiciliaţi în Arad.

„Pe timpul verificărilor, persoanele au prezentat un comportament recalcitrant, aceștia fiind clienți mai vechi ai jandarmilor, prinși în astfel de activități. Jandarmii au ridicat în vederea confiscării 205 pachete cu țigări, netimbrate sau timbrate necorespunzător, de diferite mărci, aflate în autoturism și au întocmit actele de sesizare necesare organelor de urmărire penală, având în vedere că sunt asimilate infracțiunii de contrabandă colectarea, deținerea, producerea, transportul, preluarea, depozitarea, predarea, desfacerea și vânzarea bunurilor sau a mărfurilor care trebuie plasate sub un regim vamal, cunoscând că acestea provin din contrabandă sau sunt destinate săvârșirii acesteia, conform prevederilor Codului Vamal al României”, se arată într-o informare transmisă presei de Emilia Fînaţă, ofiţer de informare şi relaţii publice al Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Arad.

  1. Cel mai platit panel de sondaj din Romania
    Pentru participarea la sondaje primeşti între 0.20€ si 2€ pentru un sondaj
    Bonus la inregistrare 1,50 Euro
    Incepe si tu sa castigi bani online
    Inscrie-te aici, e gratuit si usor! http://bit.ly/2f21VUh

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.