Şi arădenii au „174 de motive de a zâmbi”. IATĂ DE CE!

Şi arădenii au „174 de motive de a zâmbi”. IATĂ DE CE!

„174 de motive de a zâmbi” este un un proiect foto naţional, care doreşte să reamintească oamenilor că au zilnic 174 de motive de a zâmbi.

„Proiectul lui Cristian Manta este extrem de apreciat în România şi primeşte numai reacţii pozitive. Consider că avem nevoie de astfel de oameni în societatea noastră pentru a face România frumoasă!”, a declarat arădeanul Alexandru Şipoş.

Intenționez să sprijin acest proiect și sper să reușesc să mobilizez cât mai mulți oameni, pentru a-l putea promova proiectul.

„România Zâmbeşte este un proiect în care cred, şi cred în el pentru că ştiu că România are oameni frumoşi care nu au uitat să zâmbească. Dorinţa mea este să ajung în fiecare oraş din România cu acest proiect şi să arăt lumii ce oameni frumoşi există în această ţară minunată. România nu este doar o ţară a sărăciei, a oamenilor trişti şi debusolaţi şi resemnaţi, nu aceasta este ţara în care trăim, eu nu accept descrierea negativă pe care alţii o fac despre România. Eu cred într-o Românie a oamenilor frumoşi şi liberi. România suntem noi, şi noi vom face ca România să arate frumoasă prin oamenii lor. De aceea am dat naştere acestui proiect, tot ceea ce fac este să călătoresc în fiecare oraş mare din ţară şi să-i provoc pe oameni să zâmbească în faţa camerei foto şi prin aceasta îmi doresc să le reamintesc că au zilnic motive să zâmbească indiferent de greutăţile vieţii. Atitudinea noastră referitoare la viaţa, va schimba felul în care ne vom raporta la fiecare zi din viaţa noastră. Împreună facem România mai frumosă!”, a afirmat Cristian Manta.

Mai multe informaţii cu privire la acest proiect puteţi găsi aici: www.facebook.com/174demotive.

  1. Cel mai platit panel de sondaj din Romania
    Pentru participarea la sondaje primeşti între 0.20€ si 2€ pentru un sondaj
    Bonus la inregistrare 1,50 Euro
    Incepe si tu sa castigi bani online
    Inscrie-te aici, e gratuit si usor! http://bit.ly/2f21VUh

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.