DOLIU la Universitatea de Vest „Vasile Goldiş”

DOLIU la Universitatea de Vest „Vasile Goldiş”

Prodecanul Facultăţii de Ştiinţe Juridice din cadrul Universităţii de Vest „Vasile Goldiş” din Arad, conf. univ. dr. Florin Iosif Moldovan a trecut la cele veşnice.

De astăzi, comunitatea academică arădeană este mai săracă prin trecerea la cele veșnice a unui cadru universitar de mare valoare a universității noastre.

În cursul acestei dimineţi, prodecanul Facultăţii de Ştiinţe Juridice din cadrul Universităţii de Vest „Vasile Goldis” din Arad, conf. univ. dr. Florin Iosif Moldovan a încetat din viaţă, fiind răpus de o boală incurabilă, care ni l-a răpit mult prea devreme.

Avea 54 de ani. 

Începând cu anul 2008 a decis să se dedice activităţii didactice şi a fost lector la Universitatea de Vest „Vasile Goldiş” din Arad, apoi conferenţiar universitarÎn vara anului 2016 a devenit prodecan al Facultăţii de Ştiinţe Juridice a Universităţii de Vest „Vasile Goldiş” din Arad.

Colectivul Facultății de Științe Juridice, precum și conducerea Universităţii de Vest „Vasile Goldis” din Arad este alături de familia îndoliată şi îi împărtăşeşte durerea.

Comunitatea academică arădeană îl deplânge pe cel care, ani de zile, a fost un cadru didactic cu o vastă activitate științifică, om de aleasă omenie, coleg cu o ținută morală impecabilă, cu o gândire novatoare spre binele celor mulți.

A fost stimat de colegii din corpul academic și foarte iubit de studenți, s-a implicat cu multă responsabilitate în activitatea managerială a Facultății de Științe Juridice.

Moldovan Iosif Florin s-a născut în 31 iulie 1964. A urmat cursurile Liceului Industrial Nr. 7 din Cluj-Napoca. A absolvit Şcoala Militară din Câmpina, iar în anul 2001, Facultatea de Drept a Universităţii Tibiscus din Timişoara. A absolvit, de asemenea, un curs postuniversitar în domeniul Dreptului Penal, la Facultatea de Drept a Universităţii Babes – Bolyai, din Cluj-Napoca. A obţinut Diploma de Doctor în Istorie şi Diploma de master – Ştiinte Europene. A fost membru al Asociaţiei Criminaliştilor din România şi al Institutului European de Drept din Viena.

Dumnezeu să-l ierte şi să îl odihnească în pace!

   Prof. univ. dr. Aurel Ardelean                                           Prof. univ. dr. Coralia Cotoraci

         Președinte, Rector fondator                                                            Rector,

Universitatea de Vest „Vasile Goldiș” din Arad                Universitatea de Vest  „Vasile Goldiș” din Arad

 

          Conf. univ. dr. Daniel Remus Berlingher

          Decan, Facultatea de Științe Juridice

Universitatea de Vest „Vasile Goldiș” din Arad

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.