CAMPANIE NewsAr: Cerem PUBLIC Primăriei să PENALIZEZE firma de deszăpezire! UPDATE: Ce spune municipalitatea

CAMPANIE NewsAr: Cerem PUBLIC Primăriei să PENALIZEZE firma de deszăpezire! UPDATE: Ce spune municipalitatea

NewsAr.ro cere public Primăriei Municipiului Arad să penalizeze SC RER Ecologic Service Oradea SA pentru neîndeplinirea obligaţiilor contractuale în ceea ce priveşte deszăpezirea străzilor oraşului.

Conform articolului 14 din contractul numărul 40883/20.06.2017 încheiat cu SC RER Ecologic Service Oradea SA, privind serviciile de salubritate și deszăpezire stradală, operatorul poate fi penalizat „pentru încălcări ale condițiilor de execuție și calitate a operațiilor de salubrizare stradală și deszăpezire prevăzute în contract”.

În contract se specifică foarte clar că „neefectuarea salubrizării sau deszăpezirii pe o stradă din vina exclusivă a prestatorului va duce la refuzarea la plată a serviciilor de salubrizare stradală sau deszăpezire aferente străzii.”

NewsAr.ro a ales să ceară acest lucru deoarece o solicitare similară adresată ieri de un partid politic nu a fost băgată în seamă de reprezentanţii municipalităţii, care i-au sfidat pe arădeni afirmând că în Arad totul e bine şi frumos în ceea ce priveşte deszăpezirea.

Nu, nu este deloc bine şi frumos domnilor din Primărie care plătiţi sume fabuloase din banii arădenilor unei firme care a lăsat Aradul pradă mizeriei (salubrizarea stradală lasă şi ea mult de dorit!) iar acum pradă nămeţilor!

UPDATE/ Primăria: „În municipiul Arad se circulă normal…”

În replică la avalanșele de critici care au vizat operațiunea de deszăpezire din Arad, Primăria Municipiului a dat publicității un comunicat de presă pe care vă invităm să-l citiți în cele ce urmează:

„În cursul zilei de miercuri 28 februarie, la nivelul municipiului Arad operatorul de salubritate responsabil cu punerea în aplicare a Programului de deszăpezire a oraşului, S.C.RER Vest SA Oradea a intervenit cu un număr de 9 utilaje specializate cu plug şi sărăriţă pentru împrăştiat material antiderapant.

În cursul dimineţii de 28 februarie, până în jurul orei 3 s-a lucrat pe străzile din cartiere cuprinse în lista cu grad de prioritate 2. Odată cu intensificarea căderile de zapadă, s-a revenit pe zona străzilor principale, poduri, pasaje,viaducte şi accese în Municipiul Arad, străzi cuprinse în lista cu grad de prioritate 0 şi 1, unde s-a intervenit cu antiderapant şi plug.

În jurul orei 6 şi 30 minute, s-a efectuat încă o trecere pe străzile cuprinse în priorităţile 0 şi 1.

Începând cu ora 9 şi 45 de minute s-a revenit pe străzi din cartierele Municipiului Arad, activitatea continuând până la finalizarea deszăpezirii tuturor străzilor.

Tot în cursul zilei de azi  s-a intervenit cu un utilaj şi pe strada Colonia Câmpul Albinelor, astfel încât la această oră drumul este practicabil.

La această oră în municipiul Arad se circulă normal, în condiţii de iarnă”.

Cu alte cuvinte, administrația Falcă îi face orbi și proști pe toți cei care au constatat, pe pielea lor, altceva.

  1. foarte bine trebuie penalizati in judet este groazni pe drumuri

    Raspunde
  2. Ce a prezentat primarul despre deszapezire se incadreaza la Fratii Grim. De fapt RER nu are utilaje suficiente pentru a face fata drumurilor din municipiu. Cat despre – sa dat cu clorura de calciu – din nou povesti. Unde are RER depozitata clorura de calciu? De fapt nici sare nu avea suficienta.

    Raspunde
  3. pe strada agronomului nu a fost de loc nici o masina

    Raspunde
  4. […] CAMPANIE NewsAr: Cerem PUBLIC Primăriei să PENALIZEZE firma de deszăpezire! UPDATE: Ce spune muni… […]

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.