HALUCINANT: Din Palatul Administrativ, ORAȘUL se vede DESZĂPEZIT

HALUCINANT: Din Palatul Administrativ, ORAȘUL se vede DESZĂPEZIT

Reprezentanții Primăriei Arad trăiesc, se pare, într-o lume paralelă cu a noastră, cel puțin asta reiese din comunicatul de presă transmis astăzi în jurul prânzului în care se explică cum s-a acționat, cât s-a acționat și unde s-a acționat pentru deszăpezirea orașului. Problema este că rezultatul nu prea se vede.

Reprezentanții Primăriei Arad anunță că s-a acționat pentru deszăpezirea orașului după un plan de intervenție foarte bine stabilit, pe prioritățile 0 şi 1, respectiv pe arterele principale, căile de acces în oraş, poduri, pieţe şi staţi,i iar apoi pe prioritatea 2, adică străzile asfaltate cu acces spre locuinţe. Însă realitatea văzută din Palatul Administrativ nu prea corespunde cu realitatea străzii, fapt constatat atât de arădeni cât și de Poliția Rutieră care a amendat firma care se ocupă de deszăpezire pentru că nu și-a făcut treaba.

 „Având în vedere căderile de zăpadă înregistrate luni, 26 februarie, utilajele operatorului de salubritate responsabil cu punerea în aplicare a Programului de deszăpezire a oraşului, S.C.RER Vest SA Oradea a acţionat în jurul orei 17.00 cu 5 utilaje specializate pentru a împrăştia material antiderapant. S-a acționat pe prioritate 0 şi 1, respectiv pe arterele principale, căile de acces în oraş, poduri, pieţe şi staţii. Intervenţiile au continuat pe tot parcursul nopţii, când s-a intervenit şi pe prioritatea 2 (străzile asfaltate cu acces spre locuinţe). Având în vedere faptul că precipitaţiile au continuat, stratul de zăpada acumulat pe carosabil a ajuns la 5 cm, astfel că operatorul de salubritate a intrat într-o nouă fază a planului de intervenţie”, se arată în comunicatul Primăriei Arad.

„Din cauza căderilor de zăpadă la temperaturi scăzute înregistrate în cursul acestei dimineţi, începând cu ora 8 s-a impus intervenţia cu plugurile. Ordinea a fost aceeaşi: prioritatea 0 şi 1 iar în acest moment este în derulare prioritatea 2. Pentru a degaja arterele din municipiu în cel mai scurt timp posibil s-a suplimentat cu trei numărul utilajelor de mare capacitate pentru intervenţie în împrăştiere material antiderapant şi în mod special la pluguit”, a declarat Ionel Ban, directorul de producție al RER, firma care se ocupă cu deszăpezirea orașului.

Interventia operatorului de salubritate va continua până la finalizarea completă a acţiunii de degajare a carosabilului, ne asigură reprezentanții Primăriei Arad.

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.